recenze

Barn Runner 5: The Forever Friday 1

Barn Runner 5: The Forever Friday 1

Další robot, který neposlouchá a vůbec nefunguje tak jak má. Každý takový přístroj postihne stejný osud. Kulka mezi elektrické obvody. A pak ještě jedna pro jistotu. Co všechno si musel detektiv Peckard prožít, co ho k tomu vedlo a jaké nesnáze při tom musel vyřešit, než se dostal na místo výkonu své povinnosti?
To se dozvíte při hraní již pátého pokračování ze série Barn Runner.

Tento díl je něčím specifický. Tak například již na samotném počátku hry jste tázáni, zda chcete absolvovat lesní labyrint se vším všudy nebo se spokojíte s jednodušším průchodem přímo k chatě. V první možnosti můžete sesbírat předměty a potkat postavy, které byste jinak nenašli, a vůbec zahájit příběh jinak. Pokud jste však nehráli předchozí díly a nemáte trpělivost, doporučuji se šetřit a zvolit možnost „skip“. Klasické adventurní dění jako hledání a sbírání všemožných předmětů, jejich používání a předlouhé rozhovory jak s lidmi tak roboty, je doplněné i o akčnější sekci. Je to jistě přijemné zpestření, ale rozhodně nikterak nevytrhne ze zaběhnutých kolejí. Ne vždy je postup jasný, a tak musíte všechno pečlivě prozkoumat, aby vám něco neuniklo.

Toto pokračování je v první řadě určeno fanouškům série. Pro ostatní to bude jen další adventura, což ale také není k zahození. Navíc vám nic nebrání se seznámit se staršími tituly.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Barn Runner 5: The Forever Friday 1 Barn Runner 5: The Forever Friday 1 Barn Runner 5: The Forever Friday 1 Barn Runner 5: The Forever Friday 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce