recenze

Barn Runner 4: The Prick Who Came In From the Cold

Barn Runner 4: The Prick Who Came In From the Cold

Je zima, Vánoce na krku a jediné na co myslíte je to, až si konečně rozbalíte svůj úhledně zabalený dárek pod vánočním stromečkem. Od tohoto ideálního stavu jste dosti daleko. Vaše auto je totiž zamčeno zevnitř. Po chvíli nadávání je potřeba začít zase myslet.
Jak snadné je dostat se do auta, pokud klíče volně visí v zapalování? Odpověď nechám na uvážení každého z vás.

Tento čtvrtý díl je v podstatě ze života, nicméně pochybuji, že byste při svém snažení zažili takovou zábavu jak v této adventuře. Ve hře se několikrát projdete sem a tam po zasněžených pláních,uděláte si pěknou sbírečku předmětů a začnete přemítat nad tím, jak to krucinál udělat, abyste se dostali do zamčených dveří domu, v němž nepochybně někdo přebývá. Od minulých dílů ubylo vtipů, humorných situací, což nepotěší, a také rozhovorů, což potěší. Jakákoli konverzace de facto není důležitá a narazíte na ni až před koncem.

Hra je to kratší, ale u adventur je délka velmi subjektivní kategorie. To koneckonců může potvrdit každý, kdo si tento a i jiný titul z tohoto žánru zahraje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Barn Runner 4: The Prick Who Came In From the Cold Barn Runner 4: The Prick Who Came In From the Cold Barn Runner 4: The Prick Who Came In From the Cold

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce