recenze

Barely Floating

Barely Floating

Když se důchodce špatně vyspí, bude nepříjemný, když mu zruší oblíbený TV pořad, napíše řediteli, ale když mu seberou jeho prášky, neváhá se postavit ani po zuby ozbrojeným pirátům. Povedená a zábavná adventura s netradičním hrdinou.
Luxusní jachta byla přepadena piráty a pomoc v podobě tupého agenta se konat nebude. A zatímco si rybky pochutnávají, důchodce se stává hlavní postavou této adventury a musí začít přemýšlet a řešit puzzly.
Klasická point-and-click adventura se vším, co k tomuto žánru patří. S holí v ruce budete i přes vrzavé klouby celkem obstojně chodit po lokacích, prozkoumávat je, hledat předměty a používáním z inventáře řešit hádanky a samozřejmě hovořit s více či méně divnými postavami na lodi. Po stránce dialogů je adventura poněkud užvaněnější a pro vodítko, které vás posune dál či vede k zisku předmětu, je třeba využít opravdu většinu témat z nabídky. Na druhou stranu penzista má výborný smysl pro sarkasmus, takže se dlouhé dialogy schroustávají jednodušeji.
Ovládání je dáno levou packou pro interakci a chůzi a pravou pro prozkoumání, přesto doporučuji přečíst tutorial ve hře.
Kreslené grafice není moc co vytknout a celkově se jedná o dílo na vysoce profesionální úrovni. Jak by taky ne, když byla dříve (dobrovolně) placená. Nyní si můžeme tuto humornou adventuru s dědou užít zcela zdarma.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

DoDoTom68

DoDoTom68 | 20.06.14 v 11:17

celkom dobrá grafika ,ale strašne veľa dialógov©


galerie

Barely Floating Barely Floating Barely Floating Barely Floating Barely Floating