recenze

Aloha!

Aloha!

Adventury jsou žánr, který není příliš na výsluní. Přesto vývojáře stále a stále inspiruje. Díky bohu. I proto dnes máme skvělou 3D adventuru Aloha, která patří k tomu nejlepšímu, co freeware scéna dnes nabízí. Nebo že bych se mýlil?
Upřímně – nepodařilo se mi najít příliš detailních informací o dnešní hře. Na druhou stranu na nás tímto čeká objevování, které si nezadá s tím nejlepším, co jsme v minulosti prožívali například u The Secret of Monkey Island.

Jakožto náruživí mořští vlci vlastnící rychlý člun vydáváme se na pravidelnou relaxační objížďku na širém oceánu. Vše probíhá skvěle až do chvíle, kdy se nám bleskurychle zamračí nebíčko, spustí se hurikánek a peklíčko se tímto přiblíží na dosah. Dezorientováni se potácíme na kocábce v burácejícím větru a mohutných vlnách až k neviditelnému skalnímu útesu, o který se roztřískáme jako bungee jumper na předlouhém laně. Na rozdíl od bundžíka přece jen přežijeme a ocitáme se sami na pustém ostrově, kolem sebe trosky a pár věcí, v kapse nic…

Toliko asi k začátku hry Aloha!, neboť právě individuální explorace je to, co dělá dnešní hru hrou. Tedy neváhejme a pusťme se do dobrodružství!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 23:22

1

Marian | 05.12.06 v 09:32

Téma "Aloha" jsme diskutovali interně i externě. Chápu tvoji připomínku... Rýpavé to není, nezdvořilé také ne, beru to jako poznámku, která by mne měla propříště motivovat k lepším výkonům. Určitě s tím nemám problém...

tqs | 04.12.06 v 20:42

Škoda, že pan Melíšek napíše recenzi i na hru, kterou evidentně hrál maximálně pět minut, nepochopil, o co v ní jde a následně jí dá devadesát procent.

A není to bohužel jediný případ, kdy mám pocit, že autor recenze na freegame.cz hru skoro vůbec nehrál.

Chápu, může to znít dost rýpavě a nezdvořile, ale neměl jsem náladu to balit do nějakých sladkých větiček...

Tom | 18.08.06 v 18:54

Chtělo by to návod :)


galerie

Aloha! Aloha! Aloha! Aloha! Aloha!