recenze

Alien Rape Escape

Alien Rape Escape

Píše se rok 2034 a lidstvo nejenom že hustě osídlilo Měsíc, ale také své snahy a potřeby spřáhlo s mimozemšťany a vesele s nimi žije a sdílí všechno možné. Ani v této společnosti nechybí touha po úspěchu, prosazení a vydělání peněz jako umělec respektive umělkyně - herečka. Jaké útrapy vás při získávání role postihnou a co všechno bude vaše postava ochotna udělat, se dozvíte při zahrání této adventury.
Ovládáte mladou dívčinu, která se vydala na hereckou dráhu specifického druhu filmů. Když však zjistí, že by se musela uchýlit do postele s ufounem, poskládá si své hodnoty, zavře se v pokoji a začne přemýšlet kudy z tohoto hrozného místa odejít.

Hra je vedena v trochu lechtivém tónu, a tak vás nesmí zarazit hudba, „oblečení“ postavy a typické předměty kolem vás a ve vašem inventáři, které sbíráte, kombinujete nebo vidíte cestou. Na rozdíl od jiných titulů žánru toho moc nenamluvíte a vytíženy budou především mozkové závity. Aktivní místa jsou naštěstí označena, ale občas záleží na pořadí v jakém předměty dáte dohromady nebo kde něco hledáte. Předměty berete dvojklikem levé packy a prozkoumáváte pravým. Přestože gameska nemá moc sběrných objektů, může se stát, že na (dlouhou) chvíli zůstanete někde trčet.

Jinak je doba na dohrání krátká a na konci vás čeká i „odměna“ v rámci nádechu celé hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Marian | 23.07.07 v 21:24

Klikni na ikonku 1.81 MB na této stánce, na další stránce pak na Download a stáhni si zazipovaný soubor. Ten rozbal k sobě na PC do nějakého adresáře. Pak klikni na soubor A.R.E.exe a hra se spustí. Obecně je tento postup aplikovatelný na většinu her zde, prostě rozbal stažený soubor a najdi v adresáři nějaký s příponou .exe, který obvykle spouští program... Stačí? :-)

Simona Stuchliková | 23.07.07 v 17:56

sorry já jsem se překlikla v e-mailu pošlete to tady na přízpěvky moc díky

Simona Stuchliková | 23.07.07 v 17:55

moc prosím já bych ráda věděla jak se tyto hry spouští je to nepřehledné nebo jdou jenom přidat k oblíbeným či stáhnout prosím pošlete odpověd na Simonka7895@seznam.cz díky


galerie

Alien Rape Escape Alien Rape Escape Alien Rape Escape

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce