recenze

Alan Saves Christmas

Alan Saves Christmas

Alan je bezvýznamným zaměstnancem na ministerstvu, které se stará o nejrůznější svátky, mimo jiné i Vánoce. Vše vychází podle plánu až do chvíle, kdy se na stole předsedy objeví dopis od Santa Clause, který, byť zdvořile, oznamuje, že s ním o letošních Vánocích nemohou počítat. Tak co teď?
Snad za to může mírná podnapilost vedoucího instituce, který úkolem zachránit tento oblíbený svátek, pověřil právě vás.

Takže jdete navštívit Santu v jeho skromném příbytku a také vás z něho pěkně rychle vypakuje. Čím to? Brzy zjistíte více o divném chování tohoto dobrodince. Abyste však odhalili úplnou pravdu, budete muset používat nejen své mozkové závity, ale také dojde na kradmé plížení do útrob továrny na hračky, kde se skrývá rozuzlení celého příběhu. Jak je u adventur dobrým zvykem, budete mít plné ruce nejrůznějších předmětů. Ty se dají kombinovat, používat a prozkoumávat. Každá informace vám může být užitečná, nicméně spousta hádanek je víceméně logických a v té nejhorší chvíli se smíte obrátit třeba na náš web o radu. Hru je výhodné občas ukládat, neboť nepochybuji o tom, že vás několikrát chytí strážný objektu. V tomto případě jste vráceni před bránu továrny s mírnou frustrací z neúspěchu.

Titul je zajímavý především tím, že kromě klasické adventury se zde dočkáte také prvků tichého a nepozorovaného pohybu s potřebou vše jednoduše načasovat a odhadnout. Příjemná záležitost ke hraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Alan Saves Christmas Alan Saves Christmas Alan Saves Christmas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce