recenze

AfterShocked!

AfterShocked!

Svět prožil jednu menší krizi – byl zničen! Až na několik málo míst bohužel nezbylo nic jiného, než jen zkáza. Odbočím-li na chviličku od příběhu, můžete počítat s průměrným zpracováním, ale o to tu dnes naštěstí nejde. Více prozradí ale až naše recenze!
Opět ale na chvilku k příběhu. Vy se ocitáte v kůži mladičkého Jimmyho, který měl jednoduše to štěstí, že celou katastrofu přežil ve zdraví. Váš hlavní úkol je ale vypátrat hlavního nepřítele, který celou zkázu způsobil tím, že vypustil nebezpečné jaderné hlavice. Vy mu pak musíte zatrhnout jeho další plány, které nejsou o nic menší, než úplné ovládnutí světa, respektive té části, co z něj zbyla.

Trochu zvláštní zápletka, co říkáte? Stejně jak je zajímavá dějová linie, tak vás překvapí i celkové zpracování. Místy je totiž vše až absurdní a někdy vás naopak nic nepřekvapí. Dávku kritiky si zaslouží ale technické zpracování. Docela mě zarazilo, že nelze přeskakovat některé animace a nelze si tak urychlit postup. Pokud si tedy vaši pozici neuložíte, musíte proste i při případném pozdějším zahrání, projít už zažité scenerie, opět si pohovořit se stejnými lidmi apod. Co je u jiných adventur tradicí, zde bohužel chybí. Lze si ale zvyknout. Grafika je jinak spíše průměr, přesto nelze říci, že by k celkovému konspektu nepasovala. Řekl bych ale, že když se do hry opravdu ponoříte, tyto nedostatky začnete pomalu přehlížet.

Titul rovněž není bůhvíjak obtížný, takže byste se na konec měli dostat poměrně rychle, a to i přesto, že ne všechny úkoly mají své logické opodstatnění. I přes všechny chyby se ale jedná o poměrně zajímavý kousek, který je pro pravé adventuristy jako dělaný. Více myslím není potřeba dodávat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 20:48

1

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:14

tohle mě moc nenadchlo


galerie

AfterShocked! AfterShocked! AfterShocked! AfterShocked! AfterShocked!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce