recenze

Aeronuts

Aeronuts

Když se dcerka rozhodne navštívit tatínka na tajném armádním pracovišti zjistí, že milovaný rodič byl unesen. A tak začíná pátrání na vlastní pěst. Ale nebudete na to sami. V této adventuře vám po většinu času stojí pes Rufus. Krátká, leč zábavná hra, právě začíná.
Příznivci adventur si jistě přijdou na své a dovolím si tvrdit, že ještě navíc budou překvapeni. V čem, proč a jak?

Ovládáte mladou dívku, kterážto se před vojenským komplexem bude motat tak dlouho, dokud se jí nepodaří dostat dovnitř a zjistit, co se stalo s otcem. Rozhovory jsou nezbytnou součástí vašeho počínání, a tak se bavte se strážnými o všem možném. I opakovaně. Také seberete pár předmětů a cíleně je zkombinujete pro další použití. V tomto směru vás hra moc nešetří. Krom obvyklého „použít“, do kterého se mnohdy schová skoro všechno, zde máte v nabídce také „dát“, „otevřít“ a další akce. Nejsem si jistý, zda je všechny do konce hry využijete a jsou tam spíše pro okrasu a sympatické matení :-). Chodíme, sbíráme, mluvíme a co ještě? Ach ano, prozkoumáváme každou píď prostoru, abychom nic nepřehlédli.

Osvěžujícím prvkem jsou cesty letadlem. V této fázi se ujímáte řízení letadla a musíte sestřelit, nebo aspoň dobře míjet, letouny nepřátelské. Trasa je možná trochu moc dlouhá a ovládání střelby je také trochu zvláštní, nicméně tento prvek zaslouží plus. Pokud doletíte potřebnou vzdálenost a zničíte bosse, jste na nejlepší cestě hru dokončit. Titul není dlouhý, přesto se u něj lze na chvíli pozdržet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 19:29

1


galerie

Aeronuts Aeronuts Aeronuts