recenze

Abducted: 10 Minutes!!!

Abducted: 10 Minutes!!!

Krátké adventury, které nepostrádají atmosféru a napětí, patří k těm nejpopulárnějším. Na několik desítek minut totiž spolehlivě zabaví. Podaří se vám osvobodit vaši dceru, jež je v zajetí nekompromisních teroristů?
Dnešní gameska je typickým produktem známé komunity utvořené kolem programu Adventure Game Studio, nutno dodat, že patří k těm povedenějším kouskům. V klasické adventurce se dostáváte do velmi napínavého příběhu. Stáváte se vysloužilým detektivem, jehož úkolem je osvobodit svoji dvacetiletou dceru z rukou teroristů, kteří se vám snaží pomstít. Na celou akci máte časový limit a policie nestíhá. Po uplynutí této kratičké doby bude vaše dcera zavražděna. Čeká vás tak velmi náročný úkol, jenž většina jistě napoprvé úspěšně nedokončí. Rozhodně nesmíte otálet a rovnou se vrhnout do akce. Jelikož máte pouhých deset minutek (jsou dokonce odpočítávány), musíte vše dělat rychle a pilně přemýšlet co a jak. Setkáte se jen s několika obrazovkami a předměty k užití, vše do sebe vcelku logicky zapadá. Dialogy jsou krátké a dávají smysl.

Zpracování je spíše průměrné, hlavní těžiště zábavy je ale v ostrém časovém limitu a atmosféře, jež vás zachvátí. Jestli jste tedy fanouškem žánru a nevíte co s následujícími minutami, mám pro vás jasnou volbu - Abducted: 10 Minutes!!!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Abducted: 10 Minutes!!! Abducted: 10 Minutes!!! Abducted: 10 Minutes!!!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce