recenze

All My Gods

All My Gods

Svěží, novátorská, nádherně vypadající a se skvělou hratelností casual hra je tu. Pod jménem All My Gods se skrývá opravdový poklad. Hodiny zábavy, dynamiky a božstev.
Jste syn boha Saturna, který se má usadit na Olympu a vystřídat tak svého otce. Jenomže to se někomu nelíbí a hlavně na vás čeká několik zkoušek. Jednou z nich je vytvořit civilizaci od naprostého začátku. Zní to jako základ pro klasickou strategii a trochu na tom pravdy opravdu je.
Jenomže All My Gods má velmi odlišný přístup hraní. Nečekají na vás levely, prostě budujete svou civilizaci a postupně objevujete mapu, abyste mohli rozšiřovat své území, stavět nové budovy a těžit odlišné suroviny. Výzkum, úkoly, těžby, stavby, vylepšování, to vše se dá různé objevovat, využívat a vše je nádherně propojeno. Takovou dynamiku jsem u casual žánru už dlouho neviděl. Přirozeně se hra třeba po hodině hraní trošku začne zajídat, ale při návratu pokračujete tam, kde jste skončili, prostě pohoda.
Technická část hry je bez poskvrny. Vše vypadá nádherně, ovládání je extrémně intuitivní, audio bez poskvrny, nezbývá než vám tubo budovatelskou zábavu doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:49

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.08.16 v 18:26

za zkoušku stojí


galerie

All My Gods All My Gods All My Gods All My Gods All My Gods All My Gods