recenze

Mental Repairs

Mental Repairs

Myslíte si, že u automatu na kávu stačí jen doplnit tu správnou instantní směs a u kopírky jen vyměnit toner? Tak to je veliká, veliká chyba. Tyto přístroje trápí něco jiného. Co? To vám poví sami, neboť jste tu v pozici opraváře – psychologa.
Hra je už od samého počátku zajímavá. A pokračujeme dále…

Jako správný pracant nehledíte na hodinky a když vám někdo zavolá, tak (sice možná pozdě) přijedete. Dveře této firmy jsou však najednou neprodyšně uzavřeny a vám jen zbývá doufat, že po splnění všech „oprav“ se dostanete ven. Nikde není ani živáčka, a tak se vším musíte obeznámit sami. Začněte tím, že prozkoumáte každou lokaci. Neexistuje adventura, kde by se nepovalovalo spousta užitečných předmětů. Pokud chcete mít opravdu přehled, klávesa mezerník vám ukáže aktivní body a nebudete zbytečně tápat. Toho si totiž užijete dost při řešení hádanek :-). Zdejší stroje jsou v hluboké depresi a je na vás, abyste jim zase dali smysl života. Kombinaci předmětů a používání předchází povedená možnost podívat se do nitra onoho přístroje. K tomu slouží váš „psychohasák“. Vyzkoušejte a uvidíte. Vcelku bizarní záležitost. Diagnózu znáte, tak už jen aplikovat správnou léčbu.

Grafika je na velmi dobré úrovni, je na ni radost pohledět a nemám k ní komentář. Trochu nezvyklé je ovládání. Jestliže chcete s nějakým předmětem manipulovat, musíte chvíli podržet levou packu myši, načež se vám zobrazí všechny možné akce. Ano, chvíli mi trvalo, než jsem na toto přišel a klikal jsem jak blázen všude okolo. Musím však říct, že řešení použité v této hře je pohodlné. Výbornou vychytávkou je také vaše PDA. Není to jen otravný žvanil, ale tato věcička vám dokáže i pomoct. Kvalitní hra, kterou si musíte jednoduše zahrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.02.17 v 18:28

toto mě opravdu zaujalo velice zajímavé

jurcatko

jurcatko | 19.03.15 v 10:34

opravář psycholog - dobré povolání


galerie

Mental Repairs Mental Repairs Mental Repairs Mental Repairs

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce