recenze

Judith

Judith

Tato hra je neobvyklá, zvláštní, možná i trochu divná chcete-li. Zkrátka to není kousek pro každého. Není to nějaká jednoduchá relaxace, byť ji projdete relativně rychle. Takže co je vlastně tato hra zač? To je těžké odhadnout.
Když se dva zadaní milenci setkají po několika měsících odloučení, aby dali průchod zakázané lásce, nečekáte, že se stane to, co se záhy stane :-).

Ocitáte se v bludišti a spěcháte na schůzku se milenkou. Okolí vnímáte z pohledu první osoby a čekáte, co se bude dít dál. Celá hra stojí na příběhu, který si musíte prožít sami, takže budu raději jen tak oťukávat všechno kolem. Hrou procházíte vlastně ve dvou rovinách. Střídavě se ocitáte v přítomnosti i v říši snů, kde se odehrává děj samozřejmě působením vaší činnosti. V praxi to znamená, že prozkoumáte prostředí, objevíte nové dveře a v případě potřeby najdete způsob jak je otevřít. V určité fázi se sen zastaví a vy se ocitáte sice ve stejné místnosti, ale přesto v jiné realitě. Takže se vydáte po stopách, které byly ve snu. A ejhle, ono to souhlasí. To už ale zase následuje skok do stavu snění a tajemný dialog vytvoří další otázky, na něž neznáte odpověď.

Pokud toužíte zkusit něco jiného, něco co vás možná ani neosloví a třeba ani nebude bavit, zkuste si zahrát Judith. Odhalte tajemství, které skrývá zámek a jeho obyvatelé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Petulinda

Petulinda | 07.11.17 v 15:05

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:10

tak to by nemuselo být špatné ale tedy né pro každého

jurcatko

jurcatko | 19.03.15 v 10:57

to je divná hra

Wes Parmalee | 22.06.09 v 18:00

Jo jo, je to dobrá hra...

Laethnes | 22.06.09 v 16:55

Už dlouho jsem na freegame.cz nezabrousil; jednak proto, že už dlouho mě tu nic nezaujalo a jednak proto, že se mě stránky načítají okolo 2 minut (jako jediné ze všech, kam chodím). A tak sem jednou přijdu a hele! Nová RPG! Hned jsem si ji stáhl a i když je to v kategorii RPG/Dungeony, sám bych to spíš označil jako adventuru, ale budiž. A hra... fakt zajímavá. Ten příběh, i když jsem se ze začátku moc nechytal, je právě něco, co mě v dnešních hrách chybí. Fakt doporučuju zkusit.
Grafika je podle mě poměrně v poho, ale textury bych asi udělal ve dvojnásobném rozlišení a rozlišení obrazovky pak možná taky, ale i takhle to má asi navodit pocit starých her, i když v poměrně pěkném 3D (upozorňuji, že žádné orgie se nekonají, jen 3D stěny a 2D sprity). Dokonce bych i za plus počítal hudbu, i když zaznívá jen sem tam někdy pár tónů, ale narozdíl od jiných her to umocňuje atomosféru. Fakt mazec ;).


galerie

Judith Judith Judith

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce