recenze

Blobs Adventure 2

Blobs Adventure 2

Další Blobíkovo dobrodružství je tady. Zlý Skeleton king ještě nemá dost a je na našem modrém hrdinovi, aby překonal všechny skryté pasti a nakonec uštědřil svému úhlavnímu nepříteli finální úder (do jeho slabin).
Že nevíte co je tento slizovitý klučina zač? Pak jste asi nehráli předchozí titul. To ale ničemu nevadí a na tuto hru se můžete i tak vesele vrhnout.

To, co mě u minulého titulu bavilo nejvíc, byly důmyslně skryté pasti. Při procházení jednotlivými úrovněmi jsme mnohdy ani netušil, že o pár kroků dál na mě čeká smrtící překvapení. A nejinak je tomu i zde. Na první pohled volná cesta může obsahovat spoustu pastí, do kterých se zpočátku jistě chytnete. Jednoduše jdete a v mžiku oka jste nabodnuti na abnormálně dlouhé ostří, no není to až vtipné? Momentů překvapení je zde opravdu mnoho a velmi přijemně doplňují standardní skákání po plošinkách. Checkpointů je tu akorát, a tak se nedostavuje frustrace z neustálého opakování jedné a té samé pasáže. Cestou sbíráte mince. Jsou hezky viditelné a za jejich sběr se vám otevírají bonusové levely. Jestli je něco skutečně ubíjející, pak je to poctivé sbírání všech mincí. Nad každým ošemetnějším místečkem se nějaká z nich leskne, ale vzhledem k podstatě hry je jasné, že dostat se k nim je vskutku o život herní a o nervy lidské J. Já jsem to vydržel pouhá dvě kola a začal jsem zuřit. No tak snad budete trpělivější.

Povedené pokračování. Myslím si, že je o něco lepší než díl první. Je zábavnější, propracovanější a stále se tu něco děje. Budete se dobře bavit nebo roztřískáte myš a vezmete si prášek na uklidnění.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:15

takže dobro proti zlu


galerie

Blobs Adventure 2 Blobs Adventure 2 Blobs Adventure 2 Blobs Adventure 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce