recenze

Pouťové balónky

Pouťové balónky

Balónek. Kousek nafukovací gumy, který létá, ač křídla nemá, a při prasknutí způsobuje dětský křik na míle slyšitelný. Jak snadno se tento incident stane, není těžké odhadnout. V dnešní hře je balónek to nejdůležitější
Dnešní hra pochází z českých luhů a hájů a podle samotných vývojářů máme co dočinění s akčně-logickou arkádou. Už v této chvíli jsem byl přijemně zvědav.

Jak moc je obtížné korigovat cestu balónku vzduchem? Docela dost. A to pomíjím případ, kdy není úplné bezvětří. V případě silného větru je vše ještě o něco těžší. A co se tedy vlastně po vás chce? Balón, myšleno ten malý, pouťový a heliem plněný, musíte provést přes všechny překážky, které skýtá každá úroveň. Takový kaktus se na propíchnutí jen třese. Budete muset být velice opatrní a hlavně přesní, abyste se do úzkého prostoru, kde krouží jedna z mincí, dostali. I když seberete všechny mince, stále nemáte vyhráno. Musíte se dostat do levého horního růžku, kde se vám otevřel východ do dalšího kola. Docházející plyn si můžete doplnit z červeného zásobníku.

Pokud jste dostatečně trpěliví, schopní a máte v ruce cit na to, abyste svojí vrtulkou dokázali vytvořit ty správné vzduchové vlny, hra vás bude bavit. Nápad je to dobrý, vtipný, ale snad je to trochu moc obtížné. Neříkejte, že byste nebyli frustrováni, kdybyste už měli sebrané vše potřebné a „omylem“ zavadili o kousek stěny, která vás odsoudí k opakování celé, mnohdy těsné a pracné, akce…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

jurcatko

jurcatko | 28.03.15 v 11:25

je to těžké

Guami | 17.02.09 v 19:56

Obtížná hra to je. Ale když to člověk dostane do ruky, už je to lepší. Skvělý je ten level parodující Icy Tower. A v bonusu celou tu frustraci může člověk balonkům vrátit.


galerie

Pouťové balónky Pouťové balónky Pouťové balónky

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce