recenze

Voxelstein 3D

Voxelstein 3D

Starý dobrý Wolfenstein byl velkou inspirací pro dnešní hru. Už z jejího názvu je jasné, že se bude především střílet a to ve 3D prostředí, které je založeno a vytvarováno v takzvaném voxelovém enginu, konkrétně voxlap engine. Buďte v pozoru, neboť za mnohými dveřmi čeká nepřítel.
Najděte haldy zbraní, zamiřte a dejte se do toho…

Ocitáte se v jakémsi podzemním komplexu plného chodeb, dveří, místností a nepřátel, kteří jen čekají na to, až proběhne konfrontace mezi vámi a jejich zbraní. Naštěstí s otravným a nepoužitelným nožíkem nebudete bojovat dlouho a hned jak zapíchnete prvního vojáka německého původu, můžete ten přežívající zbytek klidně rozstřílet. Zbraně budete postupně nalézat na různých místech stejně jako náboje do nich. Proto je dobré prohlédnou pečlivě celý prostor. Co trochu frustruje (a strašně frustruje, když nevíte co dělat a jestli to vůbec děláte dobře…) jsou „ďobací“ akce s oním nožem. Například hned na začátku hry jste zamčeni v cele, z které se dostanete až po pečlivém „rozďobání“ mříže. Chvilku vám to zkrátka potrvá. Pak už ale má hra větší tempo a začnete se bavit. Z pohledu první osoby budete nejenom střílet, ale také se můžete skrčit (ctrl) a skákat (mezerník). Dveře otvíráte klávesou E.

3D akčních her není na freeware scéně tolik v porovnání s ostatními žánry. Tak tady je jeden další kousek do sbírky, který dokáže jistě zabavit, ale současně je dobré ke hře přistoupit i s určitou dávkou trpělivosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:22

ale jo to by mohlo být dobré

PLECHMAN!!! | 20.05.09 v 12:42

Hey, a věděli ste o tajný místnosti?
U hlavních dveří, který vedou z domu jděte po schodech nahoru a vyhoďte do vzduchu dveře zajištěný řetězem ;)

Petarda | 08.02.09 v 21:30

Není nic lepšího,než si C4kou udělat cestu přes mříže nebo zavřený dveře...s trochou trpělivosti se dá každá zed/dveře/socha/atd. rozstřílet.Avšak co sem koukal na netu,tak tohle není "plná verze"...je to ještě ve vývoji.Dost se těším,až to bude dokončený.

Ferda | 08.02.09 v 21:12

To rozdobání se dá vyřešit jednoduše....stačí rozdobat trochu dole(tam to rozdělit na 2 části) a to samý udělat nahoře...to mezi mezerama spadne a je to hotový...jinak hra mě trochu zklamala,protože měla jen jeden level:-(Jinak to byla parádní hra.


galerie

Voxelstein 3D Voxelstein 3D Voxelstein 3D Voxelstein 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce