recenze

Sports Daze

Sports Daze

Sportovní hry jsou velmi oblíbené a každý povedený kousek se setká se zájmem mnoha hráčů. Dnes si tak pojďte vychutnat kousek, který kombinuje hned několik sportů. Užijete si běhu, plavání a dalších zajímavých disciplín.
Soutěž Retro Remakes 2008 Competition je v posledních dnech plodným zásobníkem našeho serveru. Vždyť si vzpomeňme třeba na vynikající mlátičku Kung Fu 2 nebo na zábavnou hopsačku The Kiwi's Tale s roztomilým ptáčkem v hlavní roli. Dnes se však podíváme na zub několika disciplínám v ryze sportovní gamesce Sports Daze, která pořádně provětrá klávesnici a vaše prsty.

Sports Daze totiž navazuje na provařený styl „buš co nejrychleji do klávesnice“. Kolik tlačítek už bylo díky takovýmto hrám zničeno…A dnes mohou přijít k úhoně další. Hned první disciplína po vás totiž chce zaběhnout v ostrém časovém limitu pomocí mačkání dvou kláves královskou disciplínu - stovku. Čím rychleji střídáte dvě tlačítka, tím rychleji váš borec běží. V dalších závodech (střílení balónů, plavání a hod tenisákem) musíte vedle rychlosti také vyčkat na vhodnou dobu pro stisk třetí klávesy. Prostě arkádový styl, jak má být. Milovníky retro kousků potěší také veselá grafika a příjemná hudba. Tak do toho! Věřím, že se najde mnoho virtuálních sportovců toužících překonávat své osobní rekordy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.07.17 v 14:20

zdařilé


galerie

Sports Daze Sports Daze Sports Daze

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce