recenze

Kung Fu 2

Kung Fu 2

Bojová umění mnohé fascinují. Pojďte si vyzkoušet kung fu v dnešním retro kousku. Bojovka, jak má být, osloví i pařany, kteří se nespokojí s lehkými tituly. Kung Fu 2 má laťku obtížnosti nastavenu proklatě vysoko!
Soutěž Retro Remakes 2008 Competition nám přinesla zhruba padesátku zajímavých her. Kung Fu 2 rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co vývojáři ukuchtili. Jde o remake titulu z legendární osmibitové konzole NES z roku 1984. Závan klasických stařešin na vás ihned dýchne.

Náš hrdina Thomas si žil celkem spokojený život, leč jednoho dne mu zlotřilý mistr kung fu Mr. X. unesl jeho dívku Sylvii. Vám tak nezbývá, než se vydat ji osvobodit a přitom prokázat své umění. Kopy, chvaty a pěsti budete metat na všechny strany. Nepřátelé se totiž nerozpakují a klidně vám zákeřně vpadnou do zad. Navíc jsou rychlejší než vy a běda když vás chytnou! Pak využijí příruční nožík a pěkně vás vykuchají. Navíc se dočkáte i draků, skřítků a dalších zákeřných čiperů. Neradostné vyhlídky, věřím však, že se jim vzepřete. Obtížnost je ale přece jen nastavena poněkud vysoko, osobně jsem zprvu měl problémy překonat již první level. S trochou cviku se jistě dostanete do formy a ženu vašich snů vybojujete zpět. Skvělá bojovka ze staré školy – vyzkoušejte! Podle slov autora se navíc můžeme ještě těšit na vylepšenou verzi.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

PavelH

PavelH | 04.05.20 v 00:06

Dobrá hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.07.17 v 14:35

bojovky mám ráda

Balty | 26.12.08 v 14:11

Supeeeeeeeer!Dejte víc retro!!!!!


galerie

Kung Fu 2 Kung Fu 2 Kung Fu 2