recenze

Empty Mind - Blank Fate

Empty Mind - Blank Fate

Engel má problém. Kdo z nás by taky neměl, když bychom se probudili v neznámém domě s hlavou na vzpomínky prázdnou jak půllitr s pivem za horkého letního dne. Ale není to jen rozlehlý příbytek, který působí úzkost našemu hrdinovi, ale také postavy v něm žijící, abstraktní malby na stěnách a hádanky na každém kroku. Že by se snad stal obětí únosu?
Popravdě řečeno těžko říct. Dveře sice byly zamčené, ale dávali by vám únosci podivné a tajemné odpovědi k zamyšlení na vaše jednoduché otázky typu „kde to himbajs jsem“. Však uvidíte sami.

Totální zmatek si možná říkáte. To mě těší, že se tak hezky ztotožňujete s vaší postavou. Na všechno si v této adventuře musíte přijít sami. Nejlepší způsob je sbírat předměty do inventáře, správně je zkombinovat a použít. Jak již bylo nastíněno, v domě nejste sami. Jestliže Engelův zjev je poněkud zvláštní, vaši „věznitelé“ na tom nejsou o mnoho lépe. Jsou divní, chlupatí a s oblibou mizí před očima, aniž by řekli něco opravdu kloudného. Nepochybuji, že to má v sobě hlubokou filosofii. Některá místa jsou skryta, což nejspíš nebyl autorův záměr, ale pokud budete lokace pečlivě zkoumat, dveře naleznete bez větších potíží.

Hra má dobrou atmosféru, relativně slušnou grafiku a hratelnost. Neříkám, že se při ní nezaseknete, ale žádná hrůza to není. Já jsem se velmi dobře bavil. Ještěže mě zde nic nemohlo zabít, neboť jsem byl titulem tak vtažen, že jsem zapomněl i úzkostlivě ukládat, jak mám ve zvyku :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.07.17 v 13:08

docela mě to zaujalo

HEHEHEEE | 09.01.09 v 16:14

nevím si rady se 3 vecma. za prvy kde vezmu inkoust na pero, za druhe kam patri druhy klic .. a za treti co mam delat v nejake te komore jak je bojler ci co :D


galerie

Empty Mind - Blank Fate Empty Mind - Blank Fate Empty Mind - Blank Fate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce