recenze

Action DooM 2: Urban Brawl

Action DooM 2: Urban Brawl

Pokud vás někdy zajímalo co může vzniknout spojením filmu Sin City a legendární počítačové hry Doom, pak rozhodně vyzkoušejte dnešní hru, neboť ta staví právě na kombinaci toho nejlepšího z obou výše jmenovaných.
Asi jen málokdo z vás nehrálo, či alespoň někdy neslyšelo o legendárním Doomu. Ve své době revoluční 3D akční řežbu odehrávající se daleké budoucnosti na kolonizovaném Marsu. Action Doom 2: Urban Brawl má s touto legendou společných hned několik věcí. Předně je to engine pohánějící hru, který je zde zastoupen svou nejnovější mutací běžící i pod novými systémy. Druhým společným rysem je žánr, kdy se jedná o surovou 3D řežbu se vším co k tomu patří. Aby toho ale nebylo málo, rozhodli se autoři projektu zakomponovat i prostředí plné pouličních grázlů a gangů. To vše obalili do slušivého a především originálního cartoonovského pozadí, až se neubráníte dojmu, že je zde jasná inspirace filmem Sin City.

Krom parádní, ač kostrbaté, grafiky se můžete těšit na hutnou atmosféru, poměrně zajímavý příběh a několik originálních vychytávek. Ve hře je k nalezení opravdu rozsáhlý arzenál zbraní, z nichž jsem se s mnohými setkal ve hře poprvé. Je zde patrné zaměření na chladné zbraně, např. rozbitou lahev, prkno s rezavým hřebíkem, železnou trubku, basebalovou pálku, nůž, rýč, pilu a mnoho dalších. Mimo to se setkáte i s klasickou pistolí, samopalem a puškou, ale také s poměrně neobvyklým elektrickým paralyzérem. Hratelnost je od začátku do konce na velmi vysoké úrovni a nebýt relativní krátkosti, hru lze dohrát přibližně za hodinu, jednalo by se o jednu z nejlepších akcí poslední doby. Pokud vám tedy nevadí poněkud vyšší míra násilí, brutálních scén a vulgárních průpovídek hlavního hrdiny, pak neváhejte už ani minutu a dejte se do hraní, takový skvost se hned tak nevidí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Firmar | 17.01.09 v 10:38

Krátkost hry...Hra se dá vyhrát 4 (nebo 5 způsoby) jediné co mě tak trošku zklamalo bylo to že boje byly pouze o UDEŘIT,ÚSTUP ale jinak si u mě hra získala veliké ocenění a to hlavně proto že jsem OLD SCHOOLER...

punksmile | 07.12.08 v 09:43

at si rika kdo chce co chce.. jeto slavbsi od 13...grafika je z toho prevzata dokonale.. a kratkost hry mi spis pripada jak kdyby to bylo sharevare

NeoWorm | 02.12.08 v 23:15

Pušku jsem tam teda nenašel, a to ani v herních datech - možná proto že tam neni. Jinak chybí vám tu odkaz na oficiální stránky kde si můžete od autora nechat poslat CD verzi s bonusovými levely.

RID_DICK | 09.11.08 v 18:08

brutalita ako minus.. hmm..

Firmar | 08.11.08 v 21:57

Bylo to velmi dobré ale krátke...Řekl bych však že 1 byla lepší

Shadee | 05.11.08 v 20:50

njn. co naplat, když se zde vidí toliko násilných způsobů ukončení života, hlavně pak určitými "zbraněmi"

každopádně však doporučuji zahrát, protože to opravdu stojí za to :)

Vozka | 05.11.08 v 17:36

Zase brutalita jako mínus... tss tss. Ale ta grafika vypadá ze screenshotů jako jedna z nejlepších co jsem kdy u freewarovky viděl, tohle musím mít:)


galerie

Action DooM 2: Urban Brawl Action DooM 2: Urban Brawl Action DooM 2: Urban Brawl Action DooM 2: Urban Brawl Action DooM 2: Urban Brawl

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce