recenze

Lil' pirate

Lil' pirate

Když troskotá loď, padají třísky. Nebo možná kormidlo, stožáry a jiné lodní konstrukce. Důležité je, že přežila jedna malá oranžová kulička, která se s tímto ztroskotáním musí vypořádat po svém. Další zábavná hopsačka je tady ke stažení.
K dispozici toho budete mít spoustu. Pakliže toho správně nevyužijete, před nepřáteli vás neochrání již nic.

Přes tento bohatě osídlený ostrov se musíte dostat s pomocí svých vlastních sil a schopností. Pro hladký průchod úrovněmi je dobré překonávat nachystané nástrahy. Nejde zde o míru elegance ani o rychlost, tak se vyplatí hezky počkat, než zjistíte co a jak. Nepřátelé vás mnohdy znenadání překvapí vpadnutím do cesty a vy již nestačíte reagovat příslušnou zbraní. Těch je ve hře hned několik. Některé si oblíbíte více, jiné méně a jindy ani nemáte na vybranou. Boj s různými potvůrkami lze řešit tedy touto cestou. K dispozici jsou i jiné pomůcky jako třeba štít. K tomu všemu budete samozřejmě skákat přes různé úzké plošinky a překonávat množství jam a pastí. Nic nového.

Dotupné mince nenechávejte jen tak bez povšimnutí. Můžete si totiž za ně koupit nějaký ten power-up či život. Levná záležitost to však nikdy není. Pro zanícené hráče tohoto žánru her, kteří jsou i lehce infantilní, je hra díky své grafice a hratelnosti, jasnou volbou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Lil' pirate Lil' pirate Lil' pirate Lil' pirate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce