recenze

Karoshi Factory

Karoshi Factory

Populární sebevražedná série se rozrostla o třetí pokračování, které opět výtečně pobaví a pozlobí všechny pařany. Páchání sebevražd je podle autora této hry extrémně zábavné (v případě že to nebolí). Přesvědčte se!
Pokud pozorně sledujete nové přírůstky Freegame, jistě jste narazili na vývojáře Jesseho Venbruxe a jeho sérii sebevražedných her Karoshi (Karoshi a Karoshi 2). Pro aktuální soutěž serveru YoYoGames - Co-operation Competition – vývojář přezdívající si 2Dcube vytvořil třetí díl. V něm se dočkáme hned několika přepracovaných japonských úředníků, kteří touží po ukončení svého marného života. A pomoc jim k tomu budete muset právě vy. V celkem 25 levelech tak musíte znovu zabít všechny postavy na jednotlivých obrazovkách. Stačí s nimi naběhnout do bodáků, sestřelit je či na ně nechat spadnout bednu. Jenže jak to provést, aby nikdo z oněch bezradných jedinců nezůstal naživu? Nutná je vzájemná kooperace postav – střelba, skoky, posunování bedýnek, stejně jako často bezchybné načasování různých akcí.

Karoshi Factory navazuje na vynikající hratelnost předchozích kousků série. Některé náročnější čtenáře ale jednotlivé úrovně a celková obtížnost možná lehce zklamou. Ubylo překvapivých nápadů na úkor klasických puzzlů, jež tolik nehýří originalitou známou z prvních dvou dílů série. Škoda. Obyčejní hráči se přes to budou znovu skvěle bavit. Nebo ne?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 18.02.15 v 04:38

pěkná masakrovka


galerie

Karoshi Factory Karoshi Factory Karoshi Factory

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce