recenze

8bit killer

8bit killer

Jakožto elitní, schopný, zkušený a vousatý voják samozřejmě vy nejlépe víte jak se dostat do nepřátelského města a dobýt ho. Nejlehčí a nejefektivnějším řešením, je sám se zbraní v ruce postřílet všechno a všechny, kteří se vám připletou do cesty. Tak tedy vzhůru do boje.
Zdejší chodby a místnosti jsou plné nebezpečí, vojáků, ale také zbraní a nábojů do nich. Je jen na vás, zda svou misi zdárně dokončíte.

A je to tady. Jste vrženi do místa, kde za každým rohem číhá nějaký ten protivník s palcátem v ruce a touhou praštit vás po hlavě. Jejich snažení zarazí pár přesně mířených střel z některé vaší zbraně. Začínáte sice jen s jednou zbraní, ale brzy k ní přibudou další, a tak další kosení stále otrlejších „týpků“ bude stále lákavé. Občas se z nenadání objeví i drahocenná lékárnička a rozhodně byste ji neměli nikdy minout. Grafika je v zajímavé „kostičkové“, ale 3D, grafice. Je to poměrně přijemný pokus o změnu, když si uvědomíte, že všechny lokace jsou si tak nějak podobné.

Ovládání je pohodlné a rychle si na něj zvyknete. K myši se přidávají ještě klávesy a,s,d,w, které umožňují dokonalý pohyb všemi směry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

kowtnaak | 21.07.08 v 22:47

dost luxusní pařba. hudba je naprosto famózní a hra je skvěle hratelná. nechybí tam fakt nic. bossové, 3 životy, nepřátelé zablikaj než umřou a zmizí,6 zbraní s různýma účinnostma ku počtu vystřelených nábojů, stupňující se obtížnost,tajné lokace, power upy, a nakonec naprosto ultimátní souboj s obřím mozkem...prostě fun


galerie

8bit killer 8bit killer 8bit killer 8bit killer 8bit killer