recenze

Mubbly Tower

Mubbly Tower

Není lepší pocit, než si pro vyjádření své slávy zbudovat krásnou věž. Čím vyšší, tím lepší. Pokud se ji ale nepřátelé snaží zlikvidovat, je o potíže postaráno. Ubráníte své veliké dílo v této zábavné gamesce?
5000 let před bitvami ve Frozzd vzniklo království Mubbly. Jeho panovník se na oslavu rozhodl postavit věž. To se však nelíbilo sousedním Wobbliům. Celmi rádi totiž podobné věže bořili.

Vaším úkolem je z kostek různých tvarů stavit věž podle přání krále. Zároveň ji však musíte bránit před nájezdy nebezpečných protivníků. O zábavu je tak postaráno. Jednotlivé kostky musíte přesně plánovat, díky vlivu gravitace totiž mohou spadnout či je nepřátelé mohou snadněji rozbořit. Různě vesele poskakující Wobblie můžete zneškodňovat rozmísťováním vašich obranných jednotek. Některé umí střílet, jiné mají třeba kopí. Kostky ani jednotky nejsou zadarmo, každá něco stojí. Z počátečního banku za chvíli nic moc nezůstane, další peníze dostáváte za likvidaci nepřátel. Věž, kterou stavíte a bráníte, musí mít určitou výšku, aby byl král spokojený. Pokud není a jeho nervy nevydrží, končíte. Potřebná výška každou chvíli stoupá a nároky na vás jsou tudíž také čím dál vyšší. Nepřátelé nejsou žádní nazdárci, gravitace je občas nevypočitatelná... Nudit se tedy nebudete, zvlášť když svůj výkon můžete umístit do online highscore tabulek. Zkušený vývojář Jesse Venbrux navíc připravil také několik různých módů. Škoda jen, že po několika hodinách je pravděpodobně s trochou šikovnosti všechny pokoříte. Hru skvěle doplňuje jemná grafika a uším lahodící hudba.

V klidu se tak pusťte do titulu, který má rozhodně nabídnout. Postavte parádní Mubbly Tower a udržte její slávu co nejdéle!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 24.02.16 v 07:07

Angrybirds trochu jinak

Anonym | 19.10.08 v 10:23

Všechny materiály zde zveřejněné jsou chráněny autorským zákonem a jejich přebírání bez souhlasu vydavatele je výslovně zakázáno.

ajdy | 01.06.08 v 13:36

lol, skvělá hra, ale je tam jeden takovej fígl jak získat moc bodů, stačí zapnout to bez gravitace a vždycky na strany do výšky čáry umístit bumerang tak aby zasahoval aji do zvýšené čáry a takhle získáváte body dokud vám nedojdou peníze, a ty vám ubívají asi 2 credity za 2 čáry.


galerie

Mubbly Tower Mubbly Tower Mubbly Tower

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce