recenze

Space Hulk Remake

Space Hulk Remake

Dnešní hra není určena jen pro pamětníky, kteří rádi vzpomenou na legendy z dob minulých, ale také pro všechny ostatní hráče prahnoucí po vytříbené hratelnosti prověřené tisícovkami hráčů a samotným časem. Pokud se tedy chcete dozvědět, jaké že bývaly kdysi hry, neváhejte ani minutu.
Některým z vás je jistě hra známá, ať už v originále jako desková hra nebo její neméně slavná počítačová variace, která si svou premiéru odbyla již v dobách, kdy vládly světu osmibity. Na začátek doporučuji projít tutoriálové mise, neboť laťka obtížnosti je nastavena opravdu vysoko a tak i ostřílení stratégové a taktici budou mít ze startu co dělat. Samotný tutoriál je sice fajn, ale tím nejdůležitějším je kampaň, ve které si vyberete jeden z týmů, se kterým postupně projdete hrou. Týmy jsou celkem 4 a v podstatě se liší akorát barvou, o vaši přízeň se tak budou ucházet vojáci z jednotek Blood Angels, Space Wolves, Ultramarines a konečně White Scars. Náplň jednotlivých misí se sice mění, jednou máte za úkol vypálit hnízdo alienů, jindy zase najít čipovou kartu, ve skutečnosti však jde o jediné, o přežití. Jak jsem se zmínil již na začátku obtížnost je vysoká a řekl bych, že pro většinu dnešních hráčů bude představovat skutečný problém, neboť pravděpodobnost zvládnutí mise na první pokus se blíží nule.

Technické zpracování je vcelku ucházející, ačkoliv bych si dokázal představit grafiku o nějaký ten řád výše, svůj účel plní na výbornou. Zvuková kulisa je nicméně výborná a atmosféra ze hry čišící je nepopsatelná slovy. Délka samotné hry se řadí k tomu nejobsáhlejšímu, co lze mezi free tahovkami vůbec najít, a to i přesto, že je zčásti vyvolaná obtížností. Zkrátka a dobře tato hra je ideální pro všechny stratégy prahnoucí po skvělé zábavě na několik dní, naopak zklamáni mohou být hráči chtějící rychlou a jednoduchou akci. Ať tak či onak, rozhodně doporučuji vyzkoušet, neboť takováto skvělá tahovka se na freeware scéně neobjevuje často.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

MarieH

MarieH | 09.09.16 v 22:17

Dobrá hra.

Petr | 05.01.11 v 14:05

Ahoj nevíte zda to jde nějak přepnout do full screen aby to bylo přes celou obrazovku? Je to dost male,,, jinak super pařba

Martineq | 11.03.09 v 21:20

Hra nejde uložit. :(

Darios | 09.03.08 v 21:13

Tak už jsem to našel http://plnehry.sector.sk/hra.asp?id=5629

Darios | 09.03.08 v 18:34

zdrawim mám stejný problém jako Jan, nejde mi stahovat hry z vašich stránek a proto jsem hledal jinde tuto hru, bohužel, jak to tak vypadá tak museli hru stáhnou nadobro (nemůžu ji nikde sehnat ani na linku níže) takže pokud by mi ji někdo mohl poslat na mail byl bych rád :)

Stoura | 06.03.08 v 09:50

Super parba!

martin | 05.03.08 v 22:49

Beru zpet, stahli to jen z teardown.se, ale nasel jsem to na http://www.g4g.it/2008/02/19/space-hulk-v10-board-game-remake/ a funguje mi to. Snad to nekomu pripadne pomuze

martin | 05.03.08 v 22:37

Jestli jsem spravne googlil, tak to museli stahnout kvuli nejakym legal issues :(

Jan | 05.03.08 v 19:35

Ahoj nenašel sem zde nikde FAQ od doby co jste zavedli ty ověřovací kody od te doby mi nejde stahovat. NEvim proc je to jednia hra kterouna netu nesezenu ve verzi jine nez 1.08 (Star Lords Imperial Order) a u vás pro změnunefunguje download. Napiše se mě dole v liště loading download1.bla bla bla po minute naskoci stranka nelze zobrait vyřešte to(prohližečem to neni mamExplorer i mozilu)


galerie

Space Hulk Remake Space Hulk Remake Space Hulk Remake Space Hulk Remake Space Hulk Remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce