recenze

Dr. Blob's Organism

Dr. Blob's Organism

Původně sharewarová gamesa byla uvolněna jako freewarový kousek. Už to by mělo upoutat vaši pozornost, navíc se jedná o opravdu vydařený titul, který mi nezbývá než vřele doporučit. Neváhejte!
Studio Digital Eel je proslulé hlavně ve světě sharewaru. Nedávno se tito zkušení autoři rozhodli představit něco ze svého portfolia také hráčům milujícím pařbu kompletně zadarmo. Nezveřejnili ale rozhodně žádná „béčka“, Dr. Blob's Organism je skutečně velmi povedený titul, který získal dokonce několik ocenění na Festivalu nezávislých her v roce 2004.

V laboratoři doktora Bloba se stalo něco neuvěřitelného, jeden exponát nacházející se na jakémsi talíři ožil a pokouší se dostat ven! Vaším úkolem je mu znemožnit uniknout mimo objekt. K dispozici máte zbraň připomínající laser, s níž můžete organismus ostřelovat. Onen nepřítel je vlastně neustále se roztékající a zvětšující se sliz, svými vlastnostmi vám nenechá vydechnout a vy tak musíte dokola objíždět talíř a rozlézající zelený předmět likvidovat. Autoři přihodili několik bonusů, bezchybné zpracování a vznikl tak skvěle hratelný a neuvěřitelně chytlavý titul. Byla by ho škoda minout!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Dr. Blob's Organism Dr. Blob's Organism Dr. Blob's Organism

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce