recenze

The Others 2

The Others 2

Podaří se vám ubránit svou základnu před nájezdy tisíců různých nepřátel? Střílejte všechno, co se kolem vás mihne, a úspěch vás nemine. Solidní gameska ve výtečném zpracování – vyzkoušejte sami.
Zapálení fanoušci seriálu Lost by si mohli myslet, že je čeká souboj s tajemnými Druhými. Vyvedu je ale z omylu. S kultovními Ztracenými totiž tento projekt nemá společného vůbec nic. Možná je to na škodu, jakýkoli příběh totiž chybí. Jste tak rovnou vrženi do strategicko-akčně-klikacího masakru, kdy je vaším úkolem ubránit svou základnu před nájezdy nepřátel.

Úvodem si musíte vybrat, který ze tří typů základny si přejete nejvíce. Jde o její tvar a sílu štítu či střelby, tyto a další atributy si můžete také v průběhu hry se ziskem bodů a postupem mezi úrovněmi upravovat. V mnoha rozmanitých a graficky solidně zpracovaných levelech pak odoláváte pomocí svého hlodavce nekonečným útokům. Nepřátelských strojů je skutečně ukrutně moc, a tak se předem připravte, že vás z klikací eskapády budou bolet prsty, některá kola jsou občas i stereotypní. Překonat všechny nepřátele je ale obrovská výzva. Vydržíte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

The Others 2 The Others 2 The Others 2