recenze

Murder in a Wheel

Murder in a Wheel

Zamčený pokoj, mrtvý křeček a několik podezřelých osob. V tomto případě to není možné svést na zahradníka, a tak úkol vypátrat sled událostí, které vedly ke smrti milovaného domácího mazlíčka, spočívá na vašich bedrech.
Potrapte svou šedou kůru mozkovou a pokuste se vcítit třeba do kůže Sherlocka Holmese či Hercula Poirota :-).

Přestože k tomuto případu přicházíte takříkajíc jako slepý k houslím, s vervou se pustíte do vyšetřování, zkoumání a rozhovorů s obyvateli domu, kde se onen ohavný čin stal. Nechybí ani sbírání různých předmětů a důkazů, jež budete co chvíli ukazovat potencionálnímu vrahovi, aby se mu trochu rozvázal jazyk, a nakonec dojde i na to hraní na housle. Vyptávání je jednou z nejdůležitějších činností a může vám hraní hodně zpestřit. Nesmyslnými odpověďmi se hrou moc neposunete a čas u ní rapidně narůstá. Příčinou toho jsou i zapeklité hádanky, které budete muset rozlousknout. Přesto všechno se nebráním označení krátká adventura, ale mnohý příznivec tohoto žánru mi jistě potvrdí, že délka je v tomto případě mnohdy relativní.

Po grafické stránce hra připomíná starší hry z té nejslavnější éry. Taktéž nechybí ani jistá dávka humoru, který doceníte hlavně v případě, že vládnete jazykem Shakespearovým a máte trpělivost s delšími dialogy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

KaiN | 27.12.07 v 16:06

Skvela hra! Vyborne jsem se bavil. :-) Bohuzel, vazne moc kratka...

Damned | 23.12.07 v 14:14

Miluju hru v AGS. Obvykle intuitivní ovládání a schopní tvůrci v komunitě, kteří dají často dohromady skvělý scénář.


galerie

Murder in a Wheel Murder in a Wheel Murder in a Wheel