recenze

Camelot Warriors

Camelot Warriors

Rozechvějí se vám, při pohledu na remake stařičké hry, kolena? A co u hodně kvalitní předělávky? Camelot Warriors je totiž hra jako víno. Pochází ze španělských luhů a hájů a v soutěži, které se zúčastnila, získala velmi pěkná ocenění.
Jedním z nich bylo například prvenství za nejlepší grafickou stránku. Kvalitu ostatně můžete posoudit pohledem na okolní obrázky. Většinu ostatních soutěžních her jsem sice zatím neviděl, avšak z grafiky jsem opravdu unešen. Cen bylo samozřejmě více, jejich kompletní přehled si ostatně můžete prohlédnout sami. Já osobně gamesce udělím také cenu, velmi speciální. Zajímá vás, jaká to je? Camelot Warriors ode mě získává prvenství za svou obtížnost.

Přiznám se vám, že už dlouho jsem nehrál hru, která má jen několik málo levelů a já ji zdolával prakticky celé odpoledne. Jste sice zdatný rytíř a máte meč, avšak sekat s ním můžete pouze v horizontálním směru. Ostatní (většinou živé) překážky (a nebude jich málo) musíte přeskočit. Možná vám připadá, že na tom nic není, avšak vás upozorňuji, že byť jen sebemenší kontakt s živým nepřátelským organismem znamená automaticky ztrátu jednoho života, kterých na počátku máte přesně deset. A při vašem putování se budete muset skutečně velmi silně ohánět, protože často dráhu pohybu jednoho oponenta sdílí i protivník další.

Jinak zavítáte na velmi pěkná místa, převtělíte se do několika podob a užijete si spoustu legrace. Jak jsem už ale říkal, chcete-li vyhrát, musíte být velice pozorní. I na to, že hra jde z nepochopitelných důvodů ukončit mezerníkem. Věřím ale, že si s tím v pohodě poradíte. I s odstupem času jsem pořád ze hry nadšen a myslím, že tu devadesátku si titul bez problému zaslouží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

artman | 25.11.07 v 20:37

sklo: někde to tam je popsáno, každopádně je to CTRL + ALT, kurzorové klávesy..

orivin: no já vím, je to takové někdy drsné, ale vytrvej, stojí to za to.. Druhý level už je více v pohodě, třetí také jde... Sám jsem u téhle hry trávil nějakou tu hodinku a většinou si stačí všímat různých okolností, které pak človeku pomůžou :)...

sklo | 25.11.07 v 20:17

Jak se to ovládá? Nějak mi chybí nápověda...

orivin | 25.11.07 v 18:17

Pokud jsi masochista, tak tahle hra je pro tebe to prave ořechové, já se chci při hře bavit a ne trápit, ta obtížnost je neuvěřitelná...

Moror | 25.11.07 v 15:23

Spouštěcí ikonana je zároveň instalační soubor. Program se zapíše do systému včetně registrů a chybí odinstalační soubor. Doporučuji první spuštění provést ve vhodném programu, například Total Uninstal.


galerie

Camelot Warriors Camelot Warriors Camelot Warriors

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce