recenze

Zelda Space Invaders

Zelda Space Invaders

Jak dlouho dokáže Kakariko vzdorovat tvrdým a neutuchajícím nájezdům různých nepřátel? Na to Zelda, Link ba ani já neznáme odpověď. Vše je totiž ve vašich rukou. Právě teď a tady musíte prokázat své schopnosti a nenechat projít ani myš za svá záda.
Další z řady her, která si půjčuje odtamtud kousek a odjinud zase jiný ždibek. Ovšem jejich vzájemná kombinace nám může přinést mnoho zábavy. Nevěříte? Vyzkoušejte.

V podstatě je váš úkol velice jednoduchý. S vaším hrdinou, což je jedna velmi známá herní postava, musíte vyčistit celou hrací plochu od všech nepřátel. Ti se neustálým pohybem stále více a více přibližují k místu, kam byste je neměli pustit, pokud chcete dosáhnout co nejvyššího skóre. Kdo hrál nebo alespoň zná Space Invaders, nebude ničím překvapen. Hlavním lákadlem, které mi nedovolilo se odtrhnout od monitoru, je možnost poslat svůj dosažený bodový zisk na internet a porovnávat se s ostatními hráči. Probojovat se však na přední příčky není jednoduché a to může působit jak pozitivně, tak negativně, protože každý má jiné nároky na obtížnost.

Hra de facto nepřináší nic nového, ale možnost konfrontace s ostatními hráči je hodně silné vodítko. Vždyť kdo z nás by nechtěl být v něčem nejlepší a tato klasická gameska k tomu nestydatě vybízí, neboť ji zná opravdu každý.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Zelda Space Invaders Zelda Space Invaders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce