recenze

Hover!

Hover!

Hover, nebo-li vznášedlo bude v této hře vaším hlavním a jediným dopravním prostředkem, pomocí kterého budete muset získat nepřítelovy vlajky dřív, než se to samé povede jemu. Vaše vznášedlo není ale úplně obyčejné a po sebrání různých power up-ů dokáže uskutečnit různé triky.
Takže to byl nástin hry ve stručnosti, nyní trochu rozsáhleji. Na různých mapách se budete utkávat v rychlostním boji kdo z koho. Váš úkol, o kterém jsem se již zmínil, je sesbírat tři vlajky dřív, než to udělá soupeř. V takovém případě byste totiž prohráli a to jistě není váš cíl, neboť ve hrách neplatí známé heslo „není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“. Nebudete to mít ale tak snadné. Mapy jsou místy nepřehledné a může se vám stát, že budete jezdit stále dokola, aniž byste jakoukoliv vlajku našli. Naštěstí je zde radar, který vám orientaci trochu ulehčí.

Ve hře se objevují bonusové, ale také záškodnické bubliny. Ty bonusové máme všichni rádi, dodávají nám rychlost, zvyšují štít, umožňují stavět stěny, můžeme se díky nim stát neviditelným a v neposlední řadě s jejich pomocí zvládneme překonávat výškové body. Ty záporné nám naopak příliš nepomáhají a jen nás zpomalují v pohybu. Za stejným účelem jsou zde na podlaze umístěny kostky, na které když vjedeme, obrátíme se zcela jiným směrem, než který jsme plánovali. Vzhledem k setrvačnosti vznášedla nás takové věci mohou stát i pár sekund.

Grafika ani zvuk zde rozhodně neslaví triumf. Vše je zde hranaté, málo propracované a místy matoucí. A myslím že nikdo z nás se nespokojí pouze s burčícím motorem při jízdě, to by se muselo jednat aspoň o hru s motorkářskou tématikou...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

col_boggy | 07.05.08 v 12:40

oooh!!! tuto hru si pamatuji, byla to uple prvni, jakou jsem kdy hral - tehdy mi bylo snad neco mezi peti a sedmi lety :-D

Luaan | 28.10.07 v 21:32

Tuhletu hru jsem tehdá hrál docela dlouho :) ono přeci jen her pro Win95 v době vydání Win95 moc nebylo a tahle byla v pravdě perfektní - špičková 3D grafika, ještě lepší hratelnost... aspoň 9/10 :))

Dave | 26.10.07 v 22:36

Co se divíte, že grafika je hranatá, vždyť tato hra je stará nejméně 12 let. A byla součástí originálního CD Windows 95. Myslím, že zde není na místě, říkat, že hra má zastaralou a hranatou grafiku :)


galerie

Hover! Hover! Hover!