recenze

Pirates of the Caribbean Ship game

Pirates of the Caribbean Ship game

Patří mezi vaše oblíbené filmy Piráti z Karibiku? Ano? No ještě aby ne. Dnes vám nabídneme hříčku, ve které budete ovládat Černou Perlu a pokusíte se zničit co nejvíce lodí. Pokud vám stačí ke štěstí soundtrack Pirátů z Karibiku, neváhejte.
Hříčka je opravdu zpracována jednoduše. Budete ovládat loď, na jejíž bocích máte kanóny, kterými musíte sestřelovat nepřátelské lodě. Když do nepřátelské lodě narazíte, odečtou se vám životy (podle toho do jaké, tak tolik se vám odečte), stejně tak, když vás zasáhne nepřátelská střela.

Ze začátku to bude jednoduché, ale časem, až se dostanete do dalších levelů, tak na vás začnou útočit fregaty několikrát větší než vy, do kterých už budete muset střelit víckrát než jednou. Ve hře se vyskytují také bonusy, jako je částečná oprava lodi, ale ty nejsou příliš časté.

Co napsat více? Grafika je na solidní úrovni, hratelnost je skvělá a hlavně vás bude u monitoru držet hudba. Dokážete ovládnout Karibské moře? V této hře asi ne, ale držte se co nejdéle…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

NADĚJE

NADĚJE | 15.02.15 v 09:19

Není lehké pirátem býti, zabíjet musíte aby jste mohli žíti :)

Incro | 12.10.07 v 23:10

Ano, grafika je bohužel z části ukradená z AoE2...

Jarusek: Pod plusy a mínusy máš ikonku - disketu, pod kterou je napsáno 5.3 MB. Na to klikni a pak si můýeš hru stáhnout. Hra je zabalena ve formátu Zip, takže potřebuješ program WinZip, nebo WinRar, nebo jiný komprimační program, aby jsi mohl hru otevřít. Potom se můžeš pustit do hraní :)

Firzen | 12.10.07 v 19:36

Tato hra je celá udělaná narychlo, a autor ukradl originální grafiku z AOE2 to je více než trestuhodné!

jarusek | 12.10.07 v 15:26

jak mam spustit hry a pak jak stahovat. děkuji


nic | 12.10.07 v 14:28

"Grafika je na solidní úrovni..." ... cela ukradena z jinych her (Age of Empires II)


galerie

Pirates of the Caribbean Ship game Pirates of the Caribbean Ship game Pirates of the Caribbean Ship game Pirates of the Caribbean Ship game