recenze

Fedora Spade Episode Two

Fedora Spade Episode Two

Svérázný detektiv podruhé. Podaří se vám opět vyřešit případ až do zdárného konce? Nebo necháte vraždu boxera zahalenou tajemstvím? Skvělá atmosférická detektivní adventura pro všechny fanoušky žánru…
Druhý případ s detektivem Fedorou Spadeem v hlavní roli je tu. Pokud vás minul ten první, rozhodně ho okoukněte v naší recenzi. Tentokrát budete muset vyřešit smrt boxerského šampiona, který bojoval v zápase mezi USA a Ruskem. Prestižní klání o mistrovský titul však skončilo vraždou. Úkol dostala právě vaše detektivní kancelář a vám tak nezbývá, než se na něj vrhnout. K dispozici je vám nová sličná asistentka a spousta dalších postav včetně některých známých z prvého dílu. Pletenec a jeho řešení se slušně protahuje a vy díky tomu máte před sebou dlouhou zábavu.

Herní systém je znovu stejný, více tak připomíná stařičké textové adventury. Neocenitelná atmosféra a humor charismatického detektiva vás ale jistě k sobě připoutají a vrhnete se do řešení celé kauzy. Jedná se o špičku žánru – neváhejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Fedora Spade Episode Two Fedora Spade Episode Two Fedora Spade Episode Two