recenze

Last Rose in a Desert Garden

Last Rose in a Desert Garden

Svět po jaderné válce, poslední skupiny lidí poschovávány kdesi pod zemí, zbýváte jen vy jako osamělý hrdina s cílem spojit se s ostatními. Ne, nepřinášíme vám některý Fallout, ale zajímavou adventuru…
V záplavě kreslených ags adventur by se mohlo zdát, že nic jiného vám nabídnout nemůžeme. Ale opak je pravdou! Dnešní sympatická gamesa je od známého vývojáře Jonase Kyratzese, který se u nás představil povedenými tituly jako The Museum of Broken Memories nebo The Infinite Ocean. Tentokrát vsadil na trochu jiné téma, opět ale temné a depresivní.

Jak už jsem naznačil v perexu, dostáváte se do zničeného postapokalyptického světa. Celý příběh je vyjádřen velmi dojemně, slabší povahy vládnoucí anglickým jazykem by se dokonce mohly rozplakat. Vše vidíte netradičně vlastním pohledem, můžete zkoumat prakticky vše. Plynule postupujete nepříliš náročnými úkoly, přičemž se setkáte jen s několika puzzly, jež pozlobí. Největším negativem je délka. Ta fanoušky žánru určitě zklame, se skvělým příběhem se tak rozloučí opravdu brzy. O to větší škoda, když hra vás k sobě doslova připoutá. Grafika, pochmurná hudba a texty navodí vynikající atmosféru, která vás chytne a nepustí. Škoda jen slabší herní doby. Přesto rozhodně vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

pinhead | 24.07.07 v 15:32

Rádo se stalo!
Byla by škoda, kdyby to nefungovalo!-:)

artman | 24.07.07 v 13:20

opraveno, děkujeme za upozornění...

pinhead | 24.07.07 v 10:34

V recenzi nefunkční odkaz na Museum of Broken Memories!

pinhead | 23.07.07 v 06:45

Na opravdu šílené Museum to nemá, ale i tak skvělá atmosféra a opět velmi působivá hudba!
Doporučuju!


galerie

Last Rose in a Desert Garden Last Rose in a Desert Garden Last Rose in a Desert Garden

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce