recenze

Top Speeder

Top Speeder

Hledáte rychlá auta a perfektní hratelnost? Tak vyzkoušejte tohle! Stojí před vámi 5 aut odlišných vlastností, vy si jedno vyberete, a pojedete tolik levelů, dokud ho nezničíte. Spousta bonusů a napětí až do konce, představujeme vám Top Speeder.
Pravda, není to zrovna Need for Extreme 3D, ale rozhodně tahle gamesa nepatří do šrotu, ostatně, přesvědčte se sami…

Jak již jsem zmínil v úvodu, když hru zapnete, a dáte spustit hru, zobrazí se vám auta ze kterých si vyberete to, se kterým se vám bude jezdit nejlépe, ale pozor, vybírejte pečlivě, protože s tímto autem můžete jezdit opravdu dlouho, pokud jste dobří řidiči ;-)

Zmíním zde na jaké bonusy můžete narazit, ostatně na ty se můžete podívat po spuštění v nabídce Help, ale nepočítejte s tím, že při zběsilé jízdě budete mít čas přemýšlet který bonus brát a který ne. Čekají vás bonusy jako: dusík – nitro, který vás zrychlí, miny, extra životy, opravování vašeho auta, olejová louže na které uklouznete, bonusový čas a další…

Na začátku každé úrovně dostanete čas, během kterého musíte aktuální úroveň zajet, pokud se vám to nepodaří, přijdete o život, kterých máte celkem 3. V každém levelu vám přibude další protivník, takže bude těžší se prosadit, ale snad uspějete ;-)

Po dohrání hry, máte možnost uploadovat své skóre na internet, do oficiálních tabulek, ale nic není povinné. Tuhle hru prostě musíte vyzkoušet, tak neváhejte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

marin-rap | 17.01.08 v 10:34

ahoj

marin-rap | 17.01.08 v 10:34

ahoj

mrtim | 10.07.07 v 15:01

no dobrá hra


galerie

Top Speeder Top Speeder Top Speeder Top Speeder Top Speeder

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce