recenze

Front Line

Front Line

Vybuchující miny, moře krve, stovky mrtvých a prozatím ještě spousta živých. Jste sám a musíte se tímto peklem probít co nejdál. Útočí na vás nepřeberné množství nepřátel a vašim jediným pomocníkem je stará dobrá pistole, takhle nějak vypadá tato hra s názvem Front Line.
Jak již název napovídá, děj se bude odehrávat na bitevním poli. Na něm jste pouze vy a musíte čelit hordě protivníků, kteří si na vás vzali nejrůznější zbraně. Jakoby nestačila ta přesila, můžete se s nimi vypořádat převážně pouze s obyčejnou pistolí, jejíž účinek ani kadence není zvlášť úchvatná. Právě tato zbraň má ale neomezenou munici narozdíl od kalašnikova, brokovnice či pušky.

Ve hře jsou tedy čtyři různé zbraně. Ty však mají jen velice omezený počet nábojů, které si musíte zasloužit. Po každých sto metrech vám z vrtulníku vaši spojenci shodí nějaké ty zásoby v podobě zdraví, nebo munice. Rozebereme si trochu blíže jednotlivé zbraně, se kterými se můžeme ve hře setkat. Základní je tedy již zmíněná pistole, která je velmi slabá, ale vzhledem k její neomezené munici ji budete hojně využívat. Další je samopal, z jehož kadence a účinku běhá protivníkům mráz po zádech. Třetí v řadě, brokovnice s velkým rozptylem, silným účinkem, ale pomalým dobíjením a krátkým dosahem, no a nakonec je tady puška, která dokáže zasáhnout i více cílů stojících za sebou a při zásahu do hlavy je jednou ranou vyřadit ze hry. Kromě těchto zbraní se ještě můžete těšit na velice užitečný granát. Abyste ale přežili, musíte mít také možnost se krýt před nepřátelskou palbou. K tomu s sebou nosíte štít, přes který žádná kulka nepronikne, ale během doby kdy se za ním kryjete, nemůžete nabíjet zbraň ani střílet.

Nakonec si jako obvykle řekneme něco o audio-vizuální stránce hry. Grafika je velice jednoduchá, což v praxi znamená, že všechno včetně postaviček je dosti kostrbaté. Pixely se zkrátka šetří kde to jen jde, takže grafické orgie se nekonají. Co se týče zvuku, odlétávající nábojnice, vybuchující miny…tyhle věci by šly, naproti tomu odraz kulky od štítů zní jako by si někdo ťukal lžičkou o hrníček a v případě, že vás někdo zasáhne mám pocit jakoby ten zvuk vykradli z nějakého filmu Buda Spencera, když někomu dává pěstí. Hratelnost je ale chytlavá, takže se nudit nebudete a u hraní vydržíte i bezmála hodinu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Faust225 | 07.02.08 v 17:07

Pise mi to : Správná inicializace aplikace(0xc0000135) se nezdařila. Klepnotím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit.

Alishka | 07.02.08 v 15:46

co ti to pise?

Faust225 | 07.02.08 v 14:52

Chci se zeptat jak to mam zpustit na Windows XP HomeEdition. Pise mi to nejakou chybu.

Elidaron | 15.06.07 v 14:09

Jéé tohle jsem hrával na svý 95. XD !

mr.cihla | 15.06.07 v 11:17

DObry.....80%


galerie

Front Line Front Line Front Line Front Line

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce