recenze

Bad Toys 3D

Bad Toys 3D

Podařená česká 3D akční střílečka odehrávající se v továrně plné ozbrojených hraček. Povede se vám prostřílet se až na konec? Více prozradí ale až několik následujících řádků.
Bad Toys 3D je jedna z prvních 3D shareware stříleček pro Windows, které ve světě vznikly. O to víc těší, že jde o český produkt, jehož první verze se objevily již kolem roku 1995 a poslední pak v roce 1998. Autorem hry je pardubický tým Tibo Software, o němž asi téměř nikdo netuší, že pochází z ČR. Tým se totiž prezentuje především mimo naší republiku a většinu propagačních materiálů i softwaru produkuje v angličtině.

Z tvorby týmu lze jmenovat pouze tři kousky - více herních produktů tým neudělal. Ovšem jde o velmi povedené hry - Jigsaw Puzzle, Rolling Marbles a Bad Toys 3D.

Bad Toys 3D je kvalitní 3D akční doomovka s pěknou veselou grafikou a zvuky. Je to super zábava, jsou tu různé zbraně, sbíráte rozličné prémie, klíče k otevření dveří apod. Úkolem této pařby je prostřílet se továrnou plnou ozbrojených hraček. Hra je v angličtině, plná verze obsahuje 25 rozsáhlých levelů a ještě větší množství zábavy než mnou zde prezentovaná shareware verze. Grafika hry je plynulá, přestože hra běží ve windowsovském okně. Je to opravdu dobře odvedená softwarová práce - doporučuji vám ji alespoň vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Marian | 26.08.07 v 11:41

Kvůli tobě jsem si to stáhl ještě jednou. Dva kliky a máš to. Zřejmě si klikal někde jinde, než na ikonu 1.8 MB a pak na Download... :-)

gyneco | 26.08.07 v 11:09

Ještě kdyby to tak šlo stáhnout (zkoušel jsem to třikrát)!

artman | 23.08.07 v 07:11

Samozřejmě, že se můžeš zeptat... Ale myslím, že sis odpověděl sám. Jsme FreeGame.cz, ne Freeware.cz a tak se tu čas od času objeví nějaka shareware hříčka.

Ty jsou zde ve valné většině takové, že jsou omezeny nějakým časovým limitem (většinou 1 hodina) a než tento čas uplyne, jsou tyto gamesy bez omezení... A tedy vhodné k recenzování.

DarkDestiny | 23.08.07 v 02:35

Muzu se zeptat proc na FREEgame.cz sou shareware produkty? Ja myslel ze se tady bavime o freeware hrach ne? Priste by mohlo bejt demicko nejaky.. jej..ale ze by na to byly lepsi weby?? No nic..


galerie

Bad Toys 3D Bad Toys 3D Bad Toys 3D Bad Toys 3D Bad Toys 3D