recenze

Unholy Stage

Unholy Stage

Velmi netradiční střílečka, ve které je vše, co má být, zbraň, nepřítel, krev a přece to není tak obyčejné jak by se mohlo zdát. Už proto, že autor této gamesky si říká Kaktus.
Experimentální střílečka. Zajímavé. Co může být na střílení experimentálního? No třeba už to, že menu, help, hra a vůbec všechno se jaksi odehrává, ehm, najednou. Nebo to, že hrdinou je kulomet. Tedy vypadá jako kulomet, ale vzhledem k tomu, že střílí sám, tak je to možná samopal. A dál. Nepřátelé jsou zhmotňující se ohavné černé koule. Které krvácí. Když je zasáhne laserový paprsek z kulometu. Pořád vám to nestačí? No tak ty koule se navíc ke kulometu chovají jako zápasník sumo, neboť ho nezničí tehdy, když jej zasáhnou, ale až tehdy, když jej vytlačí z vyznačeného pole. Pak vybouchne. A taky krvácí. Chudák kulomet.

A ono to pořád není všechno. Hudba vzbuzuje dojem průletu temným vesmírem. Nebo možná potápění v hloubkách. A skóre je také inspirováno sumo. Zkrátka udržet kulomet co nejdéle, no ne sice v kruhu, ale v obdélníku. Pozor, občas hrají roli i mírné gravitační a odstředivé síly. Tak do toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

mr.cihla | 04.06.07 v 20:25

Vubec


galerie

Unholy Stage Unholy Stage