recenze

Born To Be Big

Born To Be Big

Sežrat a být sežrán, přesně v tomto duchu se nese tato rybí gameska. Lovec číhá na kořist a přitom uniká, aby se nestal kořistí sám. Je-li vám tento úkaz blízký, vyzkoušejte.
Další v řadě vtipných simulací života v přírodě od My Play City je na světě. Ačkoli celou dobu dumám, zda jde skutečně o život v přírodě nebo v akváriu. Celá hra je totiž prošpikována humornými paradoxy. V prvních levelech to ještě jde, skaláři a závojnatky se navzájem požírají a občas kolem propluje hamburger, který by snad mohl patřit nepozornému chovateli. Ovšem v okamžiku, kdy se na scéně objeví piloun, poté žralok a velryba jde do tuhého a když obří skalár polyká miniaturu velryby se prostě nejde nesmát.

Zkrátka, kdyby autoři využili něco ze znalosti přírodopisu a do hry vrhli trochu reality, jistě by se dala označit za tu zmíněnou simulaci, takto je to spíše akce. Hra samotná je v pohodě, grafika i hudba se u her od MPC jako Fun Mice House
nebo Spider Hunting
tak nějak podobají. Vysledné skóre můžete odeslat do světové tabulky vítězů, bude-li to stát za to. Tak se snažte a hlavně ať neskončíte jako Jonáš ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Born To Be Big Born To Be Big Born To Be Big

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce