recenze

Dark Sky Fire

Dark Sky Fire

Dark Sky Fire - nenápadná, graficky mírně řečeno spartánská, leč přesto velmi hratelná záležitost! V době, kdy české obyvatelstvo živě řeší otázky typu ANO či NE americkému radaru si z našeho pohledu zahraniční autor nemohl pro release vybrat příhodnější období... :)
Cílem freewarovky Dark Sky Fire je opět ničit a ničit - tentokrát ale ne cizáky (či dokonce pozemšťany), nýbrž nezbedné asteroidy, které vám tu a tam prosviští před nosem. Jako velitel raketové základy máte vše na svém plácku pod kontrolou a úspěch vaší tvrze do velké míry ovlivní vaše (ne)úspěšnost ve vzduchu. Trefit takový meteorit totiž nemusí být až tak triviální, jak se zdá - musíte především správně odhadnout jeho trajektorii, protože bezhlavé chrlení raket do vzduchu stojí $$$ a ty rozhodně potřebujete pro rozvoj základy - prostinké, já vím, ale funguje to výborně.

Ač průměrně audiovizuálně zpracováno, jsem přesvědčen, že Dark Sky Fire ve finále pobaví naprosto všechny bez rozdílu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Naex | 30.05.07 v 17:59

jojo: když je něco spartánské, tak je to od slova Sparta. Sparťané byli drsní bojovníci a žili ve velmi prostých, jednoduchých, tvrdých podmínkách, spartánská můžou být třeba kasárna, provizorní ubytování, nebo něco nevyumělkovaného.

jojo | 30.05.07 v 17:15

Eh... Mohl by mi někdo vysvětlit pojem spartánská?


galerie

Dark Sky Fire Dark Sky Fire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce