recenze

Earl Bobby is looking for his Balls

Earl Bobby is looking for his Balls

Příběh našeho oblíbeného skotského hrdiny pokračuje dál. Tentokrát je však již delší a o poznání zapeklitější. Stále velmi baví, a tak si všichni milovníci dobrých adventur rozhodně přijdou na své.
Před nedávnem jsme publikovali první část zamýšlené trilogie se skotským šlechticem v hlavní roli. V gamesce nazvané Earl Bobby is looking for his Shoes bylo vaším úkolem najít ztracené boty. To se úspěšně podařilo, nyní ale náš hrdina řeší další a ještě horší problém. Ztratil totiž svůj golfový míček při jednom nešťastném odpalu a vy ho budete muset v jeho kůži najít. Projdete opravdu solidní množství lokací v golfovém klubu, kde se setkáte a pokecáte s několika postavami, které vás v některých případech rozhodně překvapí.

Druhý díl udržuje vysokou laťku svého předchůdce, jak po stránce zpracování (i přes slabé rozlišení), tak po stránce humoru. Toho je opět velmi mnoho. Rozhodně se zasmějete, ať už při žertovných hláškách (postavy jsou perfektně namluveny) nebo při řešení úkolu. Škoda jen systému ovládání, které nelze označit top známkou, po chvíli zkoušení a projetí obsáhlého manuálu ale určitě nebude větším problémem. Earl Bobby is looking for his Balls je tak vskutku výtečnou gameskou, která přinese každému fanouškovi opomíjeného adventurního žánru mnoho radosti. Neváhejte, přeci nenecháte našeho bezmocného skotského hraběte na holičkách?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Earl Bobby is looking for his Balls Earl Bobby is looking for his Balls Earl Bobby is looking for his Balls