recenze

SAW: Hra o přežití

SAW: Hra o přežití

SAW: Hra o přežití je zbrusunový titul od poměrně neznámého vývojářského týmu Andreas Games. Hráči nabízí zajímavou hratelnost, dostačující technické zpracování a především příjemnou zápletku. Čtěte dále…
Filmový snímek SAW: Hra o přežití (momentálně přichází do kin třetí díl) zaznamenal úspěch i v našich končinách. Nelze se proto divit, že film si našel spoustu fanoušků, kteří si ho zamilovali tak, že je inspiroval až ke stvoření nějaké té hry. To je případ právě domácího vývojářského týmu Andreas Games, který teprve nedávno vydal zajímavě vypadající akční hru, pojmenovanou právě po stejnojmenném filmu.

O co jde? Hráč ovládá dva nebohé a hlavně nedobrovolné účastníky jakési hry, v níž mají za úkol pouze přežít. Co si pod tím představit? Spoluprácí obou mladíků (přepínáte mezi nimi klávesou Q) si musíte odemykat nejrůznější dveře, překonávat překážky a nebo například uzamykat tekoucí vodu – a to pouze proto, abyste se dostali do dalších místností a přežili. Titul je vytvořen v programu Game Maker, avšak tentokrát se to na kvalitách nepodepsalo – hra je plynulá, grafika vcelku pěkná, hudba originální a dabing povedený. Stahujte, budete se bavit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

ToWas | 28.06.08 v 22:30

Toto je dobra hra?? to teda neni, za 2 minuty som to mal hotove!!! Odpad!!!

Patrik13 | 15.04.07 v 19:42

Vetsina lidi si zivota nevazi vy uz ano!! konec hry!!!!!

Petr | 29.03.07 v 14:07

Pěkná hra, ale myslim že je to spíš adventura


galerie

SAW: Hra o přežití SAW: Hra o přežití