recenze

Andulky

Andulky

Jste-li příznivcem odstřelu andulek, tak máte jedinečnou šanci ukojit své potřeby. Hra Andulky je skvělým relaxačním prostředkem, u kterého se na 101% uklidníte. Sám jsem to testoval a účinky k nezaplacení.
Vývojářský mág Josef Vrabec si vzal do hledáčku andulky. Ačkoliv ptáčkové to klidní pro Josefa vděčný zdroj inspirace pro svoji kontroverzní originální hru ve stylu Moorhuhn.

Systém úspěchu je snadný jako facka. Postavíte se na pole s plně nabitou brokovnicí a jde se na věc. V klidu poletující ptactvo nad plání má pár vteřin život. Máte několik možností jak zničit letícího pohodáře. Ustřelíte-li andulce ocas, tak ji nezabijete. Půjde pomalu k zemi, kde ji nelítostně zasadíte poslední sbohem. Je to výhodné i pro bodové ohodnocení, jelikož při likvidaci ptáka na dva zásahy, dostanete vícero bodů. Dále klasický průstřel hlavy apod. Celkově Andulky jsou neskutečnou zábavou, která nemá snad ani konce. Ještě na samotný závěr jedno malé tajemství. Už se připravuje druhé pokračování s názvem Andulky 2.

stáhnout hru
fiker

autor
/ fiker

Skóre

76 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

laura | 15.02.16 v 20:30

To je ta nejhnusnější hra na světe

máni | 25.06.07 v 18:43

si děláte kozi n... přecdee nebudu sřílet svího nej ptáčka... když 3 vlastním...-

mirator | 08.03.07 v 12:35

už je i dvojka


galerie

Andulky Andulky Andulky

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce