recenze

6 Days A Sacrifice

6 Days A Sacrifice

6 Days A Sacrifice alias další povedená zahraniční adventurka v AGS enginu. Slovo "adventurka" bych však projednou raději zaměnil za výraz "zlé adventuřisko", protože se jedná o hororovku jako řemen. A že se s tím pán autor rozhodně nepáral...
6 Days A Sacrifice je pořádně atmosférické a nemálo temné pokračování třech podobných Crosshawových titulů s příběhově související tematikou (což může být místy bohužel trochu problém). Vás jako hlavního hrdinu dovedou stopy z minulosti do komplexu plného podivných a poměrně dost strašidelných okolností, z nichž hned ten první vás "přátelsky" svrhne do prázdné výtahové šachty. Po X hodinách se probouzíte na zkrvaveném červeném lůžku a dlouhé, nicméně velice povedení brnkání na hráčovy nervy začíná.

Jak už jsem se zmiňoval výše, 6 Days A Sacrifice vyniká opravdu věrohodně tíživou atmosférou a pokud jej doklepnete do konce, vyplivne vás takové divné, zmatené... Prostě kvalitní hororovka se všemi klady a zápory, které k tomuto specifickému žánru patří. Mírnou nevýhodou však může být ztracená nit v případě, že jste s prvními třemi hrami vůbec nepřišli do styku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

KaiN | 14.03.07 v 18:03

Vynikající hra! Celá tetralogie představuje možná vůbec to nejlepší, co je na poli novějších freeware adventur k mání.

Petr Světlík | 08.03.07 v 13:56

Moc dobrááááá hra

Caesar1 | 15.02.07 v 11:04

Jak získám kód od trezoru? Zajal sem Caninge, ale teď nevím jak dál. PŘípadně napište kód.


galerie

6 Days A Sacrifice 6 Days A Sacrifice 6 Days A Sacrifice

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce