recenze

Extreme Canoeing

Extreme Canoeing

Už jste si někdy za slunečného dne vyrazili na vodu s kánoí na zádech? Že ne? Ať už byl důvod jakýkoliv, nyní máte šanci to napravit. Nezaručujeme, že se budete bavit jako v reálu, ale jako nahrážka to zcela jistě stačit bude.
Jak již mohlo vyplynout z nadpisu, Extreme Canoeing je simulátorem letního sportu, a to konkrétně kanoistiky. Kánoe je vlastně jednomístný člun pro jednu osobu. Většinou se s tímto "vozidlem" střetnete na řekách, a to není vyjímkou ani v této hře. Máte na výběr několik módů, obtížností a hlavně prostředi, ve kterém budete jezdit. Hra je vcelku jednoduchá na ovládání, ale stačí jediná chybička a můžete prohrát závod, či si zničit loď.

Celá hra je pojata jednoduše (a do jisté míry zábavně), bohužel jednoduchost se velice podepsala i na grafice, která je jedním slovem hrozná. Naproti tomu, hudba je vcelku povedená a jistě vám zpříjemní pařanské chvilky. Závěrem chci jen říct, že her s touto tématikou je sice málo, ale přesto určitě existují lepší než tato hra. Pokud si ale chcete vyzkoušet lehce nadprůměrnou gamesu, nic vám nebrání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Extreme Canoeing Extreme Canoeing Extreme Canoeing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce