recenze

Kannonwagens

Kannonwagens

Vžijte se do role jednoho tankisty a ukažte svým soupeřům zač je toho loket. Gameska se odehrává ve velice zajímavém prostředí a o kvalitní atmosféru či zajímavé souboje rozhodně nouze není. To vše pod taktovkou známého DigiPenu.
Kannonwagens, jak zní název dnešního kousku, je akční hra jako víno. Je kvalitní, dobře hratelná a tak trochu i originální. Ne, že by přinášela nové prvky, ale má naprosto kouzelně zpracovanou grafiku.

Pravdou sice je, že co se týče grafické stránky, tak s něčím podobným jsme se už několikrát mohli setkat. Musíte ale rovněž uznat, že to není až tak časté a lidé, kteří se do toho pustí, by se měli náležitě ocenit. Jak jsme již v perexu zmínil, vše mají na svědomí studenti z institutu DigiPen a je velmi dobře vidět, že si dali opravdu záležet. Poznáte to například tak, že v pestrém menu bez problému najdete plnohodnotnou podporu multiplayeru nebo tak, že budete mít k dispozici několik zajímavých módu v několika zajímavých levelech.

Půjde kupříkladu o to, zničit určitý počet tanků nebo v daném časovém limitu co možná nejdéle přežít. Úkoly jsou to vskutku zajímavé a otázkou je, zda-li si na ně troufáte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Kannonwagens Kannonwagens Kannonwagens