recenze

The Museum of Broken Memories

The Museum of Broken Memories

Patříte-li k té hrdé menšině těch, kteří nepohrdnou žádnou zajímavou adventurou, a to dokonce ani zahraničního (nepočítám-li naše slovenské braty) původu, zbystřete - po dlouhé době je The Museum of Broken Memories úlovkem pro vás.

Co si budem povídat - tato netradiční adventurka z dílen Jonase Kyratzese určitě nebude mít na růžích ustláno - není totiž ani dostatečně akční, ani dostatečně tradiční, aby uspokojila alespoň jeden z tradičních táborů. A přečetli jste-li správně autorovo příjmení, jistě si odvodíte, že nebude ani česky. Hra jako taková se odehrává v Muzeu Zlomených Vzpomínek, kdy některé obrazy znamenají víc, než by bylo zdrávo - každý má tak trochu svůj vlastní příběh převážně nešťastného charkateru. The Museum of Broken Memories ze všeho nejvíc připomíná interaktivní filmy z přelomu devadesátých let, které ale v drtivé většině případů končiliy neslavně - buď děsně vypadaly, nebo se děsně hrály.

Hledáte-li tedy ve freewarových vodách něco složitějšího a s filozofickým nádechem, dáváte-li přednost šoku před uceleným zážitkem a jste-li zvědaví, co všechno může takový (nad)průměrný freeware developer vymyslet, jednoznačně stahujte. Ostatní nechť udrží pracky co nejdál...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

bohda | 06.06.07 v 10:24

já to zkusila,ale nebyla jsem z toho moudrá a tak jsem to zabalila

Skylla | 03.01.07 v 15:45

Ráda bych si zakrála tuhle hru,miluju advenruty!!!ale nejsem zdatná v angličtině a nejsem ani expert na PC,takže netuším kde sehnat češtinu.Kdo mi helfne?

edapinhead | 20.12.06 v 21:54

GENIÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!
Doporučuju všem, co se báli u Elevator i těm, koho naštvali (možná) příliš složité puzzle v jinak parádním Divided. Z té depky se, kamarádi, NEDOSTANETE!...a obrazy mluví...


galerie

The Museum of Broken Memories The Museum of Broken Memories The Museum of Broken Memories

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce