recenze

Life of a Fish

Life of a Fish

Láká vás podmořský svět? Uklízíte po dokumentech z Korálového moře sliny z koberce v obýváku? Právě pro vás je tu zřejmě Life of a Fish, velmi zajímavá gameska postavená na velmi provařených základech. No neberte to.
Life of a Fish je dalším přírůstkem do letos neobvykle přecpané soutěže Retro Remakes 2006, kde jde především o to, kdo z hráčů vymačká více nostalgických slziček. Už podle názvu je zřejmé, že jde o záležitost typu (mimochodem po všech stránkách výtečného) Feeding Frenzy, jejichž systém tady asi postopadesáté nemá valný smysl rozepisovat - jde prostě o další "simulátor" podmořského potravního řetězce, kterýžto je postavený na jediném sprostém principu - větší žere. :-) Life of a Fish je navíc obohacen o adventurní mód, takže sebou nemusíte nevyhnutelně plácat od levého okraje monitoru k pravému, popřípadě naopak.

Suma sumárum jde o tisíckrát provařenou, graficky maximálně průměrnou, ovšem hratelnostně velmi vyzrálou podmořskou arkádu, která chytne a nepustí... A nezáleží na tom, jestli vám je pět, nebo šedesát. Have fun...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Life of a Fish Life of a Fish Life of a Fish

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce