recenze

Biliardo 2

Biliardo 2

Pro všechny fanoušky karambolu mám dobré zprávy. Je zde hra, v níž se můžete skutečně vydovádět a potrénovat své schopnosti. Ne všichni si totiž můžeme dovolit kulečníkový stůl do domu a naštěstí jsou si toho vědomi i herní tvůrci.
Biliardo je kulečníkový simulátor, který obsahuje několik herních variant. Hrajete sami, takže vám do toho nebude zasahovat žádný váš protihráč v podobě CPU.

Co všechno zde jde vlastně dělat? Jelikož jde o simulátor, můžete si pochopitelně navolit směr kterým koule poletí, ale také jakou rotaci ji dáte a nesmím zapomenout na to, že je zde i velikost úderu, která je jistě také velice důležitá. Váš možný šťouch je naznačen přerušovanou čárou, takže si ho můžete připravovat tak dlouho dokud s ním nebudete spokojeni, což se stane pravděpodobně tehdy, až zasáhnete aspoň dvě koule. Jedná se opravdu o dobré cvičení pro samotné hraní kulečníku.

Vizuální stránka je však zpracována velice laxně, takže grafické orgie se nekonají. A pokud bychom měli hovořit o zvuku, pak krom nepovedené hudby se můžete dočkat zvuku narážejících koulí, či aplausu, nebo skandování. Podle toho zda se trefíte nebo ne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

honza | 14.11.06 v 21:13

Je to celkem slušná hra ale po prvním nastavení už pak nejde spustit chtělo by to více takových her

KopRus | 30.10.06 v 15:22

Rozhodně nepatří ke špičce kulečníkových simulátorů =).

pepa | 28.10.06 v 14:19

nejvetsi kokotina jakou jsem kdy hral


galerie

Biliardo 2 Biliardo 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce