recenze

Unlimited Racer

Unlimited Racer

Dnes tu pro vás máme opravdovou závodní lahůdku, jmenuje se Unlimited Racer a stojí za ní český tým Crazy Animals. Hra nabízí celkem pět tratí plných nejrůznějších překážek, které čekají jen a jen na vás. Tak neváhejte a stahujte!
Crazy Animals je skupina pěti studentů matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze, která si v roce 2003 vybrala jako svůj školní projekt vytvoření počítačové hry. Dnes, o tři roky později, se jejich dílko konečně dostává volně do oběhu. Unlimited Racer je závodní hra ve stylu Trackmanie, v níž je vaším hlavním úkolem zdolávání tratí plných nejrůznějších lávek, skokánků, tunelů a jiných překážek. Zapomenout nesmíte také na projíždění check-pointů, jinak se vám nezapočítají jednotlivá kola.

Hra nabízí celkem pět různých okruhů, ale co víc, díky propracovanému editoru tratí, jenž je součástí archivu, si můžete vytvořit svoje vlastní. A na tom už se může dosyta vyblbnout opravdu každý :o). Dalším z velkých plusů je i přítomnost multiplayeru, díky kterému můžete po internetu změřit své síly s kamarády z celého světa.

Co se týče technického zpracování, to dopadlo rozporuplně. Po grafické stránce hra sice nabízí opravdu pěknou podívanou, celkové hodnocení hry ale bohužel sráží absence hudby a zvuků. Stejně tak ovládání není zrovna to pravé ořechové, udržet se na trati bude často dělat problémy i těm nejlepším z vás. I přes těchto pár nedostatků se ale jedná o velmi zdařilý titul, který by rozhodně neměl chybět na harddisku vašeho počítače. Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

PavelH

PavelH | 16.08.16 v 01:11

Super závody.

piča | 25.09.06 v 18:18

jak se to hraje vy piččččeee

tempicek | 28.08.06 v 13:07

Chyby ci nedostatky prosim smerujte na forum http://forum.crazyanimals.net nebo e-mailem na mne.

Rammstein | 27.08.06 v 14:22

Tahle hra je fakt super, moc se povedla, ale je tam strašně moc chyb.

jardach | 26.08.06 v 23:42

To ovládání je šílený, ale jinak je to moc hezká hra.

SliquitX | 25.08.06 v 15:29

To mě taky.

tempicek | 25.08.06 v 15:22

S problemy ohledne spusteni se muzes obratit na oficialni forum: http://forum.crazyanimals.net

Ado | 25.08.06 v 14:57

Bohužiaľ,mne hra nejde spustiť. Je tu niekto, kto má rovnaký problém alebo ho vie vyriešiť? Chyba sa týka grafického zobrazenia.


galerie

Unlimited Racer Unlimited Racer Unlimited Racer Unlimited Racer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce