recenze

Planet of Cartmans 2

Planet of Cartmans 2

Vzpomínáte si ještě na tu noční můru, kdy jste jako Kenny přistáli na planetě, kterou obývala nekonečná armáda Cartmanů a vy je museli zničit? Byl to opravdu těžký úkol, ale jak to vypadá nebyl zcela úspěšný. Cartman virus, který mění všechny lidi na tlusté Cartmany přežil.
Pro ty co neměli možnost zahrát si první díl této zatím dvoudílné série, doporučuji si ho zahrát a projet až dokonce. Ale pokud se vám nechce, zase se tak moc nestane. Autor tohohle díla, vám v úvodu zrekapituluje všechny události.

Celá gamesa začíná poměrně dlouhým intrem, jež vás zasvětí do celého děje. Stan, který byl zabit svou jedinou láskou Wendy, jež se nakazila Cartman virem se ocitá v jakési duchovní sféře. Dozví se, že virus stále existuje a Cartman se ho chystá vypustit na Zemi. Kenny mu v tom však nemůže zabránit. A tak Stana pošle jakási vyšší moc zpět do jeho těla, aby zachránil Kennyho a zničil jednou provždy Cartmana. Na vaší cestě budete mít na pomoc velice zajímavé zbraně jako blaster, bazuku, super blaster, motorovou pilu, brokovnici a další. Celkem je zde k vidění 8 zbraní. Ale ani Cartmanova armáda nezahálela a je zde k vidění mnoho zombí, rakytýrů nebo obyčejných vojáků se zbraní.

Řekl bych, že od prvního dílu hra zaznamenala velký pokrok, především v ovládání, které mi přijde přesnější a jistější. Jinak se jedná o celkem shodnou grafiku. Vřele mohu doporučit, rozhodně vás tenhle titul chytne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

em..... | 16.03.07 v 17:46

divnej minus sbiš plus ne?


galerie

Planet of Cartmans 2 Planet of Cartmans 2 Planet of Cartmans 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce